Αρχική » Grid with Sidebar » Φόλες σπέρνουν το θάνατο στον Υμηττό….VIDEO

Φόλες σπέρνουν το θάνατο στον Υμηττό….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μερικές εβδομάδες μετά την ανάρτηση των απειλητικών σημειωμάτων για τοποθέτηση φόλας σε δασικούς δρόμους του Νοτίου Υμηττού, δυστυχώς η εγκληματική πράξη επιβεβαιώνεται με τραγικό τρόπο. 
 
 
 Αυτός που έγραψε αυτά τα απειλητικά μηνύματα δυστυχώς έκανε την απειλή του πράξη και γέμισε το νότιο Υμηττό με φόλες.
 
Για τον λόγο αυτό εφίσταται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών που περπατούν στο τμήμα του βουνού και όσων βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους πάνω από το Πανόραμα Βούλας, την Αιξωνή Γλυφάδας μέχρι το Κορωπί. 
 
 
Ο Ομοσποδνιακός θηροφύλακας της Δ’ ΚΟΣΕ, Ευάγγελος Ρωμανός
 
Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί νεκρές 9 αλεπούδες και 2 σκύλοι καθώς πολλές φόλες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνουν και οι κυνηγοί που εκπαιδεύουν τους σκύλους σε περιοχές του Νοτίου Υμηττού.
 
Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στην περιοχή η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, η  Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ και  ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορωπίου. 
 
Οι εθελοντές της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού είχαν πραγματοποιήσει αναζητήσεις στο δάσος του Νοτίου Υμηττού όταν αναρτήθηκαν τα απειλητικά σημειώματα αλλά δεν είχε εντοπιστεί κάτι.
 
 
Την  Δευτέρα 26 Μαΐου, εντοπίστηκαν πρόσφατα τοποθετημένα κομμάτια κιμά, πιθανότατα εμποτισμένα σε μαρμελάδα φράουλο (λόγω της έντονης οσμής φράουλας), τα οποία έφεραν δηλητήριο.
 
Το δυστύχημα είναι ότι ήδη έχει προκύψει ο ακαριαίος θάνατος ενός δεσποζόμενου σκύλου, από τους πλέον αγαπητούς στους εθελοντές δασοπροστασίας, υιοθετημένος από εθελοντή-μέλος της Ε.Δ.Ν.Υ.
 
 
Η Θηροφυλακή της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος καθώς και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορωπίου οργώνουν το βουνό έτσι ώστε να μην μείνει ούτε μια φόλα στο βουνό.
 
 
Ο Ομσοπονδιακός Θηροφύλακας της Δ’ΚΟΣΕ Ευάγγελος Ρωμανός με τον Γ.Γ. του ΚΣ Κορωπίου κ. Χρήστο Σοφρώνη
 
Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
 
Δείτε το video από το ρεπορτάζ του iHunt.gr στην περιοχή
 
 

SVESTONOF

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ