Αρχική » Grid with Sidebar » Υποκλίνεται η κυνοφιλική Ευρώπη στο Ελληνικό DERBY 2018

Υποκλίνεται η κυνοφιλική Ευρώπη στο Ελληνικό DERBY 2018

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένας ακόμη αγώνας Κυνηγετικών Ικανοτήτων νεαρών Σέττερ και Πόιντερ είναι πια παρελθόν.
 
Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, 109 Σέττερ και Πόιντερ αριθμός ασύλληπτος ακόμη και για τον πιο αισιόδοξο, αν αναλογιστεί κανείς τις γεννήσεις, 1 στα περίπου 25 Σέττερ και Πόιντερ που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη χρονιά παρουσιάσθηκαν στο DERBY.
 
Κόσμος από όλη την Ελλάδα αλλά και από Βουλγαρία, Ιταλία και Τουρκία κατάφερε να μετατρέψει το Derby σε μια τριήμερη γιορτή της κυνοφιλίας που και ακόμη οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο από το να μας αφήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις. 
 
Η κυνοφιλική οικογένεια του ΟΚΑΔΕ  κυναγωγοί, κριτές, ιδιοκτήτες, εκτροφείς, κυνόφιλοι κυνηγοί έδωσαν σε ένα ακόμη μεγάλο θεσμό όπως είναι το DERBY την αίγλη που του αξίζει.
 
Όλη η κυνοφιλική Ευρώπη υποκλίθηκε στο ελληνικό DERBY 2018. Ο Πρόεδρος του International Pointer Cub Silvio Marelli σχολίασε :
 
“109 Σέττερ και Πόιντερ παρουσιάστηκαν στο Ελληνικό Derby. Μία μεγάλη επιτυχία σε νούμερο και αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι γίνεται καλή κυνοφιλία. Πραγματικά μία εξαιρετική δουλειά από τον ΟΚΑΔΕ και ιδιαίτερα το Πρόεδρο του κ. Δημήτρη Γκουζόυνα”
 
iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ