Αρχική » Grid with Sidebar » Τσιρώνης : Το αγριογούρουνο στην Πελοπόννησο πρέπει να εξοντωθεί….VIDEO

Τσιρώνης : Το αγριογούρουνο στην Πελοπόννησο πρέπει να εξοντωθεί….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
“Ξαναχτύπησε” ο αντικυνηγός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης που μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης τόνισε ότι το αγριογούρουνο στην Πελοπόννησο είναι εισβολέας και πρέπει να εξοντωθεί…..” Δείτε το video…

SVESTONOF
Οι αγρότες βρίσκονται σε οριακό σημείο- δεν είναι καλομαθημένοι, όπως πιστεύουν κάποιοι Στο πλαίσιο “επίσκεψης εργασίας”, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης βρέθηκε, αργά το απόγευμα, της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, στο Λεβίδι, για να συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής αλλά και γενικότερα με κατοίκους και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Η επίσκεψη του κ.Τσιρώνη στο Λεβίδι πραγματοποιήθηκε μετά από επίσκεψη στου Δάρα και στου Κάψια και πριν την επίσκεψη στην Κανδήλα. Ο κ.Τσιρώνης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντησή του και η συζήτηση με τους φορείς της περιοχής του Λεβιδίου, μίλησε στα ΜΜΕ για την επίσκεψή και για τα προβλήματα που του έθεσαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των προηγούμενων περιοχών που επισκέφθηκε. Επιπλέον μίλησε και για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.
 
Μεταξύ των θεμάτων, όπως ο ίδιος ανέφερε, που του έθεσαν οι κάτοικοι του Δάρα και του Κάψια είναι τα αρδευτικά δίκτυα, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα τσακάλια και τα αγριογούρουνα, αλλά και ζητήματα, όπως η φορολόγηση των αγροτών, οι ελληνοποιήσεις, το κόστος γενικότερα της παραγωγής καθώς και θέματα που αφορούν στα αδέσποτα, στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ στο Λεβίδι του έθεσαν και το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
 
Ο κ.Τσιρώνης δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις, όπου μπορούν άμεσα, ενώ σε όσα θέματα δεν γίνεται αυτό, θα προγραμματίσουν τις δράσεις που απαιτούνται. Ο αναπληρωτής Υπουργός επεσήμανε πως θα πρέπει να στηριχθούν οι αγρότες, γιατί βρίσκονται σε οριακό σημείο και θα πρέπει ο πρωτογενής τομέας να ορθοποδήσει και να μπορέσει να κατακτήσει τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά. 
 
Πηγή: http://www.drt915.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ