Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με λύκο λίγο έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο

Τροχαίο με λύκο λίγο έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει καταντήσει στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος. 
 
ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά 2 χιλιόμετρα μετά το Θριάσιο Νοσοκομείο και κατεύθυνση προς το εργοστάσιο Τιτάν. Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας θηλυκός λύκος, εντοπίστηκε το Σάββατο 05/10/19 από τον συνάδελφο Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και εφιστά την προσοχή στους συναδέρφους που κυνηγάνε στην ευρύτερη περιοχή.
 
Ο κ. Κοντόπουλος είπε σχετικά : ” Στις 5/10/2019 σε πρωινή εξόρμηση μου για κυνήγι λαγού βρήκα θηλυκό λύκο χτυπημένο από αυτοκίνητο στην Αττική!!!
 
Συγκεκριμένα 2 χιλιόμετρα μετά το Θριάσιο Νοσοκομείο και κατεύθυνση προς εργοστάσιο Τιτάν.
 
 
Κατά τα άλλα είναι είδος προστατευόμενο και απαγορεύεται η θήρα του.Όταν θα μπει στις αυλές των σπιτιών και θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές θα είναι πολύ αργά.
 
Τα βουνά της Αττικής είναι γεμάτα από αγέλες.Προσοχή λοιπόν από όλους τους φίλους κυνηγούς και στα σκυλιά τους όταν βγαίνουν στα βουνά της Αττικής για κυνήγι.Προσοχή ακόμα και από τους απλούς πολίτες που τυχαίνει να μένουν ή να εργάζονται κοντά στις περιαστικές περιοχές της Αττικής το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι τεράστιο!!! “
 
 
Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει τη μακρά λίστα εμφάνισης-παρουσίας λύκων που έχουν εμπλακεί είτε σε τροχαία ατυχήματα είτε σε επιθέσεις σε σκυλιά ΚΑΙ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικοβοιωτίας και έρχεται να τονίσει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα λήψης μέτρων του φαινομένου.
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ