Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με λύκο λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αμφισσα

Τροχαίο με λύκο λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αμφισσα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος. 
 
ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Ε.Ο Ιτέας – Άμφισσας στην περιοχή Σερνικάκι, 5 χιλιόμετρα από Άμφισσα.
 
 Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας θηλυκός λύκος νεαρής ηλικίας, εντοπίστηκε γύρω στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής 13/03/20 από τον συνάδελφο Νίκο Καρατζά, ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και εφιστά την προσοχή στους οδηγούς που κυκλοφορούν στην Ε.Ο Ιτέας – Άμφισσας καθώς πρόκειται για το ΔΕΥΤΕΡΟ νεκρό ζώο που εντοπίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή μέσα σε 3 ημέρες.
 
Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία. Πάντως όχι 700 – 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.
 
 
Γιατί όμως συνεχίζουν να επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι είναι σπάνιοι και υπό εξαφάνιση και ότι υπάρχουν μόνο 700 -1000 οι λύκοι σε όλη την Ελλάδα ;;;; ( πρόκειται για νούμερα και αριθμούς που έχουν προκύψει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που δεν θα τη μάθουμε ποτέ αν δεν γίνει καταμέτρηση των λύκων από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό).
 
του  Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ