Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Τροχαίο με αρκούδα στο ΔΔ Αμυνταίου

Τροχαίο με αρκούδα στο ΔΔ Αμυνταίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Τις πρωινές ώρες της 19/7/2017, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς μια νεκρή αρκούδα, στο 20ο χιλ της νέας εθνικής οδού Φλώρινας – Κοζάνης, στο ύψος του ΚΑΖ ΚΑΡΑ ΝΤΟΡΟΥ της Τ.Κ. Κλειδίου, Δήμου Αμυνταίου.
 
Ειδοποιήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και αφού μετέβη στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μια αρσενική Αρκούδα -θύμα τροχαίου – ηλικίας περίπου πέντε (5) ετών και βάρους περίπου 140 κιλών. Στο ανωτέρω περιστατικό
συμμετείχαν οι αρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες με την συνδρομή των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει ο νόμος για τέτοιου είδους περιπτώσεις.
 
Τέλος αναφέρεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού έχουν καταγραφεί συνολικά εφτά (7) παρόμοια περιστατικά.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ