Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με αρκούδα λίγο πριν τα διόδια της Σιάτιστας…VIDEO

Τροχαίο με αρκούδα λίγο πριν τα διόδια της Σιάτιστας…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το άτυχο ζώο στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο, πριν τα διόδια της Σιάτιστας, τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο.

SVESTONOF

Νέο τροχαίο με θύμα μια αρκούδα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, συνεργάτη του Αρκτούρου, το ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο λίγες μέρες μετά το τελευταίο ατύχημα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, στον κύριο άξονα Γρεβενών-Κοζάνης μόλις λίγα μέτρα από τά διόδια της Σιάτιστας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν είναι γνωστή η κατάσταση του οδηγού, καθώς έφυγε από το σημείο και ενημέρωσε τον σταθμό διοδίων για το ατύχημα συνεχίζοντας το ταξίδι του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κάνει έκκληση για προσοχή στον δρόμο προκειμένου να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Η ανάρτηση του κ. Παναγιωτόπουλου:

«Λίγες μέρες από το τελευταίο ατύχημα στον κάθετο άξονα τής Εγνατίας, βρεθήκαμε χθες βράδυ σε δεύτερο ατύχημα στον κύριο άξονα Γρεβενών-Κοζάνης μόλις λίγα μέτρα από τά διόδια τής Σιάτιστας. Ο χρόνος τα λίγα χιλιόμετρα αλλά και τα συνομήλικα ζώα νεαρά , επιβεβαιώνουν τίς οδηγίες μας για την αυξημένη προσοχή πού απαιτείται αυτήν την εποχή ή διέλευση στα ιδιαίτερα σημεία τής Εγνατίας όπου τονίζονται και με ευδιάκριτη σήμανση.

Το άτυχο ζώο στην προσπάθεια του να διασχίσει το οδόστρωμα τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο ΙΧ όχημα. Χωρίςνα γνωρίζουμε περαιτέρω για την κατάσταση τού οδηγού και τού οχήματος, αφού ο οδηγός δεν ήταν στο σημείο παρά ενημέρωσε τον σταθμό διοδίων για το ατύχημα συνεχίζοντας το ταξίδι του.

Το πιθανότερο το ζώο να πέρασε εντός του άξονα από την περίφραξη που σημαίνει ότι θα πρέπει να επεκταθεί ή νέα υψηλή περίφραξη και σέ άλλα επικίνδυνα περάσματα ζώων. Το περιστατικό διαχειρίστηκε από την ΟΑΕ τού Αρκτούρου και Καλλιστώς παρουσία τού Δασαρχείου Κοζάνης , τροχαίας Κοζάνης και ομάδας τής Εγνατίας

Η αυξημένη κυκλοφορία τής εποχής ζώων και ανθρώπων απαιτούν μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ατυχήματος… ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΈΝΟ !!!!».

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ