Αρχική » Grid with Sidebar » Το Nissan Navara…σε έκδοση GT-R

Το Nissan Navara…σε έκδοση GT-R

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πολλοί θα μιλήσουν για ένα κακόγουστο αστείο όμως σε κάθε περίπτωση η ψηφιακή απεικόνιση ενός pick-up που βασίζεται στο Nissan GT-R αποδεικνύει πως η φαντασία είναι αχαλίνωτη.

SVESTONOF

Η Nissan ανήκει αναμφίβολα στις εταιρίες με την πιο πλούσια ιστορία στα pick-up πολλά από τα οποία μάλιστα έχουν γίνει αντικείμενα λατρείας από τους οπαδούς των JDM. Πάντως μέχρι σήμερα η ιαπωνική εταιρία δεν έχει δείξει σημάδια διάθεσης να μπλέξει την παράδοσή της στα pick-up με αυτή στα sports cars.

Βέβαια μια δημοσκόπηση στην αγορά των ΗΠΑ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έδειχνε ότι η Nissan ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφθεί μια τέτοια προοπτική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι αμερικάνοι δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη στα δυνατά pick-up με πιο ξεκάθαρο σπορ χαρακτήρα με πιο χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των εκδόσεων Raptor των Ford Ranger και F-150.

Πάντως η φαντασία του σχεδιαστή που δημιούργησε την ψηφιακή απεικόνιση ενός pick-up της Nissan με αναμφισβήτητο σπορ χαρακτήρα είναι μάλλον παραπάνω από τραβηγμένη. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως οι άνθρωποι της Nissan θα σκεφτόντουσαν έστω και σαν πρωταπριλιάτικο αστείο να δημιουργήσουν έναν Godzilla με καρότσα. Πάντως ακόμα και αν κάτι τέτοιο γινόταν πραγματικότητα είμαστε σίγουροι πως οι ιάπωνες θα κατάφερναν να δώσουν ακόμα και σε ένα pick-up το ταλέντο να σε αφήνει άφωνο με τις επιδόσεις και τις δυνατότητες στο δρόμο.

Πηγή : https://www.newsauto.gr/

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ