Αρχική » Grid with Sidebar » Το Ford Bronco δοκιμάζεται στις πιο σκληρές συνθήκες…VIDEO

Το Ford Bronco δοκιμάζεται στις πιο σκληρές συνθήκες…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με ένα νέο video, η Ford μας δείχνει τις σκληρές δοκιμασίες που περνά το Bronco στα άγρια εδάφη της Utah.

SVESTONOF

Σύμφωνα με τη Ford, το νέο της μοντέλο, εκτός τα ρετρό στοιχεία, θα κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των off road αυτοκινήτων μέσω των ξεχωριστών δυνατοτήτων του. Έτσι, λοιπόν, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στην κατηγορία, (294 mm), όπως αντίστοιχα και την ικανότητα πρόσφυσης σε νερό στην κατηγορία, 851 mm. Η μέγιστη γωνία προσέγγισης είναι 29 μοίρες και η γωνία αναχώρησης 37,2 μοίρες.

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα τώρα, διατίθεται με δύο κινητήρες EcoBoost: έναν τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων με ισχύ 275 ίππους και 420 Nm ροπής καθώς και ένα V6 2,7 λίτρων με 315 ίππους και 542 Nm ροπής. Οι επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων θα περιλαμβάνουν ένα νέο επτατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο στάνταρ στα τετρακύλινδρα μοντέλα και ένα 10τάχυτο αυτόματο που θα συνδυάζεται με τον μεγάλο κινητήρα.

Για να ενισχύσει το σκληρό του προφίλ, η Ford «προικίζει» το Bronco με πολλά συστήματα για μέγιστη εκτός δρόμου κίνηση, ενώ η καμπίνα φέρει πολλές ενισχύσεις και αδιάβροχους διακόπτες μεταξύ άλλων. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τις τελευταίες εξαντλητικές δοκιμασίες του νέου Bronco.


Πηγή: iefimerida.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ