Αρχική » Grid with Sidebar » Το πυροσβεστικό σώμα τίμησε τους εθελοντές κυνηγούς στην Κόρινθο

Το πυροσβεστικό σώμα τίμησε τους εθελοντές κυνηγούς στην Κόρινθο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε μια υπέροχη βραδιά οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Κορινθίας τίμησαν τις εθελοντικές ομάδες του νομού.
 
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19/12/2015 στο KORINTHIAN PALACE προς τιμήν των προστατών του σώματος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Διονύσιος ο Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκης, οι υπαρχηγοί του σώματος, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός  Αλέξανδρος, και άλλοι επίσημοι και φορείς του νομού.
 
 
Στην ομιλία του ο Διοικητής της Π.Υ. Κορίνθου πύραρχος κ. Τζουβάρας Αχχιλέας εξείρε τις εθελοντικές ομάδες της Κορινθίας για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν έτσι ώστε την χρονιά που πέρασε ο Νομός Κορινθίας  να είχε λίγα συμβάντα τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα διατηρώντας το φυσικό πλούτο της Κορινθίας.
 
Στο  πρόσωπο των κυνηγών του Νομού Κορινθίας τιμήθηκε με πλακέτα ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  για την εθελοντική προσφορά των μελών του. Αξίζει να σημειωθεί  και και από τις άλλες εθελοντικές ομάδες που τιμήθηκαν  οι περισσότεροι είναι κυνηγοί μέλη του Δ.Σ. και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου, αποδεικνείωντας  για άλλη μια φορά την ευαισθησία των κυνηγών για την προστασία της φύσης.
 
Από τον κυνηγετικό σύλλογο Κορίνθου παρευρέθει σύσσωμο το Δ.Σ. και την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Καλλίρης Αλέξιος
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ