Αρχική » Grid with Sidebar » Το νεο ρολοι με GPS της Garmin

Το νεο ρολοι με GPS της Garmin

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Το Garmin fenix™ είναι το πρώτο ρολόι της Garmin που συνδυάζει την τεχνολογία GPS με λειτουργίες ABC (Altimeter, Barometer & Compass). Είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με επαγγελματίες οδηγούς βουνού και προορίζεται για όσους αχολούνται σοβαρά με την αναρίχηση και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Το fenix  είναι ένα εργαλείο πλοήγησης που σας λύνει τα χέρια και σας καθοδηγεί με αυτοπεποίθηση στο απαιτητικό περιβάλλον του βουνού, βοηθώντας σας να βρείτε το δικό σας δρόμο για την κορυφή και να επιστρέψετε με ασφάλεια στο καταφύγειο σας. Διαθέτει αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας που καλιμπράρονται αυτόματα καθώς και εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ακολουθήσετε πορείες και να αποθηκεύσετε μέχρι 1.000 σημεία στα οποία θα πλοηγηθείτε με μοναδική ευκολία. Επιπρόσθετα, το fenix μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 10.000 σημεία διαδρομών. Μοιραστείτε ασύρματα τα δεδομένα σας με άλλες συμβατές συσκευές Garmin και Smartphones. Εννοείται ότι fenix ως γνήσιο ρολόι GPS+ABC διαθέτει αλτίμετρο, βαρόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και αισθητήριο θερμοκρασίας. Είναι στιβαρό, αδιάβροχο μέχρι 50μ. βάθος και διαθέτει εξαιρετική εμφάνιση για να μην το αποχωρίζεστε ποτέ.

Πλοήγηση με την υπογραφή της Garmin

Κανένα άλλο ρολόι GPS+ABC δεν προσφέρει τις μοναδικές δυνατότητες πλοήγησης της Garmin – της πλέον αναγνωρισμένης εταιρίας στο χώρο της πλοήγησης. Το fenix καταγράφει κάθε διαδρομή σας, σας καθοδηγεί μέσα στη φύση και ακόμα πιο σημαντικά σας καθοδηγεί πίσω στο σημείο που ξεκινήσατε την περιπέτεια σας για να αισθάνεστε 100% σίγουροι και ασφαλείς σε κάθε σας βήμα.

Καταγράφει το ίχνος της διαδρομής σας καθώς μετακινήστε. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σημεία όπως πχ την τοποθεσία που αφήσατε το αυτοκίνητο σας, το σημείο που βρίσκεται το καταφύγειο ή άλλα σημεία πχ με μοναδική θέα. Με το fenix μπορείτε να δημιουργήσετε και να ακολουθήσετε πορείες, να αποθηκεύσετε μέχρι 1.000 τοποθεσίες και 10.000 σημεία διαδρομών. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τα δικά σας δεδομένα ταξιδιού με το πρόγραμμα BaseCamp™,   το δωρεάν λογισμικό από την Garmin για την διαχείριση των δεδομένων σας. Προγραμματίστε το ταξίδι σας στο σπίτι, μεταφέρετε τα δεδομένα στο fenix και ακολουθήστε το βέλος που σας καθοδηγεί ή τη γραμμή που υποδεικνύει την πορεία μέχρι τον προορισμό σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία TracBack™ που θα σας υποδείξει το δρόμο της επιστροφής.

Το GPS που φοριέται στον καρπό σας

Στιβαρό και συνάμα ελκυστικό, το fenix είναι εκτός των άλλων είναι πολύ ακριβές ρολόι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ρυθμίσεις για ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις με ήχο ή με δόνηση. Επιπλέον διαθέτει χρονόμετρο και παγκόσμιο ρολόι. Πάνω από όλα όμως είναι η απόλυτη δήλωση ενός τρόπου ζωής κοντά στη φύση και μέσα στην περιπέτεια.

Αλτίμετρο

Το fenix έχει ενσωματωμένο βαρομετρικό αλτίμετρο που σας παρέχει ακριβή δεδομένα υψομέτρου καθώς μετακινήστε. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσο ψηλά έχετε σκαρφαλώσει από την αφετηρία σας μέχρι την κουρφή. Το fenix καλιμπράρει αυτόματα την πυξίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για μεγαλύτερη ακρίβεια, για να γνωρίζετε πάντα το υψόμετρο μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Βαρόμετρο

Το ενσωματωμένο βαρόμετρο σας βοηθά να παρακολουθείτε και να προβλέπετε τις μεταβολές του καιρού, παρατηρώντας τις μεταβολές της βαρομετρικής πίεσης. Για παράδειγμα αν το βαρόμετρο σας υποδεικνύει σταθερή πτώση, αυτό αποτελεί ένδειξη πιθανής καταιγίδας.

Πυξίδα

Το fenix διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων που σας δείχνει την κατεύθυνση σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι ανεξάρτητα αν μετακινήστε ή όχι. Κλειδώστε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε και το fenix θα σας κατευθύνει απευθείας στο στόχο σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πυξιδα να κάνει αυτόματο καλιμπράρισμα για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιδόσεις

Το fenix, όπως και τα υπόλοιπα κορυφαία προπονητικά ρολόγια της Garmin, παρέχει ακριβή δεδομένα για αθλητές όπως δρομείς ορεινού τρεξίματος και σκιερ. Υπολογίζει με αυτόματα γύρους και καταγράφει σημαντικά δεδομένα όπως απόσταση, κάθετη ταχύτητα, ρυθμός επιτρέποντας στους αθλητές βουνού να παρακολουθούν την πρόοδο τους κατά την προπόνηση και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες τους. Το fenix είναι συμβατό με αισθητήριο καρδιακών παλμών και αισθητήριο ποδηλάτου για καταγραφή ρυθμού πεταλιάς, ταχύτητας και απόστασης. Ο χρήστης επιλέγει ποια δεδομένα θέλει να βλέπει κάθε φορά.

 Ακριβής θερμοκρασία/tempe™

Με το Tempe™ η Garmin αλλάζει τα δεδομένα στην ακρίβεια των ρολογιών περιπέτειας. Με το νέο αισθητήριο ANT+ Tempe™ της Garmin γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θερμοκρασία χωρίς επιρροές από την θερμοκρασία του σώματος. Η επίγνωση των μεταβολών της θερμοκρασίας μπορεί να καθορίσει τις ανάγκες σας για ρουχισμό ή καταφύγιο και να σας προειδοποιήσει όταν θα είναι ώρα να επιστρέψετε στη βάση σας.

Ασύρματη επικοινωνία μεταξύ συσκευών

Μπορείτε να μοιράζεστε διαδρομές, σημεία και πορείες εύκολα και γρήγορα με άλλες συμβατές συσκευές Garmin και Smartphones καθώς Το fenix είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ANT+ και Bluetooth ™.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-59.14.304, 6979.906.658 & 6984.725.234 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.must-thunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ