Αρχική » Grid with Sidebar » Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΚΣ Αμαλιάδας

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συγκροτηθήκαμε σε σώμα τις περασμένες ημέρες το νεοεκλεγέν Δ.Σ. που προέκυψε έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 7ης Μαίου, ενώ πράλληλα είχαμε και τον διορισμό του Ταμία από το Δασαρχείο Αμαλιάδας όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου μας.
Έτσι λοιπόν, η σύσταση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής :
 
  • Πρόεδρος Κώστας Μουσάς
  • Αντιπρόεδρος Θανάσης Μούσχος
  • Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Γούβης
  • Ταμίας Λάμπης Ντάνασης (διορίστηκε από το Δασαρχείο)
  • Κοσμήτορας Παναγιώτης Μπιλίρης
  • Μέλος Δημήτρης Νταλαμάρας
  • Μέλος Κώστας Αντωνόπουλος
 ενώ η ελεγκτική επιτροπή αποτελείται από του Αρβανίτη Δημήτρη και Ρηγόπουλο Γιώργο, ενώ ως Γ΄μέλος ορίστηκε από το Δασαρχείο ο κ. Θεοδωρόπουλος Γιώργος.
 
Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε, αναμφίβολα, αποτελείται από άτομα αξιόλογα, με το ανάλογο ήθος και κύρος όπως προβλέπεται άλλωστε και από τον εσωτερικό κανονισμό, ενώ ανεξάρτητα από τα αξιώματα, θεωρώ ότι είμαστε όλοι ίσοι και κανένας δεν είναι καλύτερος ή υποδεέστερος από κάποιον άλλον. Όλοι έχουμε όρεξη για προσφορά στον σύλλογο, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο αλλά και όλοι μαζί ενωμένοι υλοποιώντας κοινούς στόχους και κοινές ιδέες. Το ότι το νέο Δ.Σ. με εξέλεξε εκ νέου ομόφωνα πρόεδρο για τον Κυνηγετικό μας σύλλογο, με τιμά ιδιαίτερα, αναγνωρίζοντας έτσι θεωρώ την αγωνία μου αλλά και την αίσθηση της ευθύνης που έχει μια τέτοια θέση, καθώς και το”τρέξιμο”  που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να βγάλω εις πέρας τις υποχρεώσεις του συλλόγου μας.  
 
Παράλληλα, δεσμεύομαι ακόμα μια φορά, τόσο εγώ όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ.  ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνά από το χέρι μας, για να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου μας γιατί μόνο βάσει αυτών πρέπει να λειτουργούμε, ενώ κοινός στόχος όλων των μελών του νέου Δ.Σ. είναι η ενδυνάμωση του συλλόγου μας στο μέγιστο βαθμό, προκείμενου να έχουμε φωνή και να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να κυνηγάμε, γιατί και ο σύλλογος μας, αποτελεί αναμφίβολα ένα κρίκο στην μεγάλη αλυσίδα που δένει τα πάντα τα σχετικά με το κυνήγι, ξεκινώντας βέβαια από τι άλλο, παρά από την υπογραφή της ρυθμιστικής κάθε χρόνο, μέχρι και το ότι συνεχίζουμε και κυνηγάμε ακόμα ελεύθερα και παραδοσιακά, όπως μάθαμε από τους παλαιότερους……
 
Κώστας Μουσάς, Πρόεδρος ΚΣ Αμαλιάδας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ