Αρχική » Grid with Sidebar » Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι κυνηγοί της Άρτας

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι κυνηγοί της Άρτας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας μέσω το Κυνηγετικού Συλλόγου ανταποκρίθηκε άμεσα και απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη και την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Εκτός από την πλούσια δράση που έχουμε επιδείξει σε φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις οι κυνηγοί μέλη μας απέδειξαν ότι δεν μένουν ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία.

SVESTONOF

Καταφέραμε λοιπόν για έκτη χρονιά να συγκεντρώσουμε 1190 κιλά κρέας αγριόχοιρου τα οποία διανεμήθηκαν έπειτα από συνεννόηση μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας (970 κιλά) και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικολάου Σκουφά (220 κιλά) στην τοπική κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.

Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης , μικρή ή μεγάλη, γίνεται με πολύ αγάπη στους συνανθρώπους μας από τους κυνηγούς που παραμένουν  ενεργό κομμάτι προσφοράς και εθελοντισμού της κοινωνίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των μελών του ΔΣ τις ομάδες κυνηγών αγριόχοιρου για την προσφορά τους και την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Συλλόγου τους.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ