Αρχική » Grid with Sidebar » Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο κυνηγετικός σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου στα γραφεία του συλλόγου, εκτός από τους κυνηγούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Στεφοπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιβογιάννης Δημήτριος, Σούιπας Γεώργιος, Χάλαρη Σοφία πρόεδρος ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.
 
Επίσης το παρών έδωσαν από το συμβούλιο της Ζ κυνηγετικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας ο Πρόεδρος κ. Μπαλατσός Βαγγέλης ο γενικός γραμματέας Σιαφαρίκας Θανάσης και ο προϊστάμενος ομοσπονδιακής θηροφυλακής και εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλογου Βελεστίνου Στέργιος Συρτάδιωτης.
 
Το δασαρχείο εκπροσώπησαν η κυρία Στέλλα Μήτρη και η κυρία Ευαγγελία Γεωργακοπούλου. Το παρόν έδωσε ο. Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Μόσδρομος Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ Καραγιώργος Γεώργιος. Τον Σκοπευτικό Σύλλογο “Τευκρος” εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαμβακάς Δημήτρης και ο Γενικός γραμματέας Καρδάσης Δημήτρης.
 
Ο πρόεδρος Τίρχας Ιωάννης εκ μέρους του Δ. Σ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους. 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ