Αρχική » Grid with Sidebar » Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία αγριόχοιρων στην Κοζάνη

Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία αγριόχοιρων στην Κοζάνη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επεισοδιακή η νύχτα της 31ης Αυγούστου καθώς 3 άτομα εντοπίστηκαν από τους θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων να ασκούν, διαπιστωμένα, παράνομη θήρα αγριόχοιρων με την χρήση προβολέα, σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της κοινότητας Ξηρολίμνης του νομού Κοζάνης.

SVESTONOF

Συνελήθφη ο ένας εκ των τριών ενώ οι άλλοι δύο αναγνωρίστηκαν, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να διαφύγουν, κατέφυγαν σε επικίνδυνους ελιγμούς με το αγροτικό όχημά τους θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους αλλά και τους θηροφύλακες.

Ο υπερβολικός αριθμός αγριόχοιρων οδηγεί ορισμένους οπλοφόρους σε έκνομες ενέργειες. Οι πρακτικές αυτές είναι κυνηγετικά ανήθικες και καταδικαστέες από το σύνολο του κυνηγετικού κόσμου.

Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις συνεχίζουν τον αγώνα τους για την διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, χρηματοδοτώντας με 6.000.000€ ετησίως το σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Ευχαριστούμε δημόσια τους Θηροφύλακες, τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας που για άλλη μια φορά συνέτρεξαν προς βοήθεια και όλους τους φίλους κυνηγούς για τη συμπαράσταση και την στήριξή τους.

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ