Αρχική » Grid with Sidebar » Σύγκρουση αυτοκινήτου λαθροθήρων με αυτοκίνητο της θηροφυλακής

Σύγκρουση αυτοκινήτου λαθροθήρων με αυτοκίνητο της θηροφυλακής

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Σάββατο 09/11/2019 στελέχη της θηροφυλακής εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή «Χοχλακας» του Δ.Δ. Κατταβιάς. Εκεί και γύρω στα μεσάνυχτα εντόπισαν αγροτικό όχημα να κινείται ύποπτα και με φακό μέσα από το όχημα να φέγγει στα γύρω χωράφια της περιοχής.

SVESTONOF

Αμέσως κινήθηκαν προς το μέρος του, πλησίασαν το όχημα από πίσω, και αφού έκαναν αντιληπτή την παρουσία τους ανάβοντας τον μπλέ φάρο έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει.

Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε τότε οι θηροφύλακες προσπέρασαν το όχημα από αριστερά μπήκαν μπροστά από το αυτοκίνητο και τότε αυτό προσέκρουσε στο όχημα της θηροφυλακης και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως έγινε έλεγχος στο όχημα όπου βρέθηκε μία καραμπίνα εκτός θήκης, 22 φυσίγγια, ένας σκοτωμένος λαγός καθώς και ένας φακός. Οι δράστες Π.Α. του Σ. κάτοικος Ρόδου ετών 57 και Β.Ν. του Ι. κάτοικος Ρόδου ετών 55, είχαν άδειες θήρας και οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ρόδου με τις κατηγορίες της παράνομης θήρας λαγού την νύχτα από μηχανοκίνητο μέσο με τη βοήθεια ελκυστικών φώτων καθώς και άρνηση έλεγχου γιατί δεν σταμάτησαν, και κατασχέθηκε και το όχημα .

Εκεί με εντολή Εισαγγελέα Υπηρεσίας κρατήθηκαν. Σήμερα Κυριακή 11/11/2019 οδηγήθηκαν ενώπιον της όπου και όρισε τακτική δικάσιμο για τον επόμενο μήνα.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ