Αρχική » Grid with Sidebar » ΣΥΡΙΖΑ, Ζάκυνθος και ρυθμιστική το κύριο “μενού” της Γενικής Συνέλευσης της ΚΣΕ

ΣΥΡΙΖΑ, Ζάκυνθος και ρυθμιστική το κύριο “μενού” της Γενικής Συνέλευσης της ΚΣΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου η ετήσια Γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Σε μια γενική συνέλευση όπου κυριάρχησε η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στο κυνήγι για την κυνηγετική περίοδο που πλησιάζει. Έκδηλη ήταν η ανησυχία του Προέδρου της ΚΣΕ κ. Παπαδόδημα που παρά τα αιτήματα προ το υπουργείο για συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Τσιρώνη δεν έχει καταφέρει ακόμη να τον συναντήσει. 
 
Η συνέλευση άρχισε με την ομιλία του κ. Παπαδόδημα σχετικά με τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε. Στάθηκε ιδιαίτερα :
 
Α . Στην προσπάθεια ενημέρωσης των κομμάτων που έκανε η ΚΣΕ πριν τις εκλογές
 
Β. Στα γεγονότα της Ζακύνθου.
Για μια ακόμη φορά οι ευθύνες για το φιάσκο της Ζακύνθου έπεσαν πάνω στους “λαθροθήρες” Ζακυνθινούς και στους τοπικούς παράγοντες. Όμως δείτε τι είπε ο κ. Μαρκόπουλος στους Ζακυνθινούς κυνηγούς σε προεκλογική συνάντηση τον Μάιο του 2009. Δείτε το πρώτο 1,5 λεπτό….

SVESTONOF

Τα σχόλια δικά σας….

 
Γ. Στις δικαστικές διαμάχες που πραγματοποιήθηκαν αλλά και σε αυτές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν (μεταξύ αυτών και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ κ. Παπαδημητρίου). Η μήνυση κατατέθηκε και είμαστε σε αναμονή.
 
Δ. Στην συνάντηση του Προέδρου του ΚΣ Τρικάλων κ. Ρουσιαμάνη με τον κ. Τσιρώνη παρακάμπτοντας της ιεραρχία και τη δομή των κυνηγετικών οργανώσεων.Ο κ. Παπαδόδημας τόνισε ότι καλό είναι όταν γίνονται τέτοιες συναντήσεις να είναι παρών και ο ίδιος.
 
Ο κ. Παπαδόδημας στην Γενική Συνέλευση του ΚΣ Καλλιθέας είχε μιλήσει για την μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία της ΚΣΕ που θα ξεκινήσει σύντομα. Ο Πρόεδρος δεν είπε κάτι για αυτή την εκστρατεία αν και το περιμέναμε.
 
Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα πεπραγμένα, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΣΕ ανέπτυξε τα πλάνα της συνομοσπονδίας για την επόμενη χρονιά με το κυρίαρχο θέμα να είναι η αντίδραση στους κινδύνους που αντιμετωπίζει το κυνήγι εξαιτίας των προεκλογικών αντικυνηγετικών θέσεων του κυβερνώντος κόμματος. 
Πρώτη αντίδραση ήταν η έκδοση ενός ψηφίσματος διαμαρτυρίας για τη στάση του αρμόδιου Υπουργού κ. Τσιρώνη προς τις κυνηγετικές οργανώσεις (Δείτε στη σελίδα ….το ψήφισμα)
Επίσης αποφασίστηκε να προταθεί για την κυνηγετική Περίοδο 2015-2016 η ίδια ακριβώς ρυθμιστική με την περσινή κυνηγετική περίοδο.
 
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβούλιου της ΚΣΕ το οποίο είναι :
 
Πρόεδρος Νίκος Παπαδόδημας
Αντιπρόεδρος Μανώλης Καραγιάννης
Γραμματέας Γιώργος Αραμπατζής
Ταμίας Σπύρος Μπογιάκης
Μέλος Φώτης Τρακάκης
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ