Αρχική » Grid with Sidebar » Συνεχίζει το έργο της η Διοικούσα Επιτροπή στη Γ’ ΚΟΠ

Συνεχίζει το έργο της η Διοικούσα Επιτροπή στη Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δελτίου τύπου εξέδωσε η Διοικούσα επιτροπή της Γ’ ΚΟΠ σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους κυνηγούς της Πελοποννήσου. ΠΙο συγκεκριμένα αναφέρει :
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Προσωρινής Διοικητικής και Διαχειριστικής Επιτροπής της Γ’ Κ.Ο.Π. , δια της παρούσης σας ενημερώνει ότι μετά την υπ ‘ αριθ . 22090/30-01-2018 απόφαση της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου και βάσει των οδηγιών που έχει λάβει, προέβη ήδη σε δημιουργία Βιβλίου Ταμείου θεωρημένο από την εποπτεύουσα αρχή όπως προβλέπει το καταστατικό (κάτι που έως τώρα δεν υπήρχε).
 
Ξεκίνησε ήδη και συντάσσει τον απολογισμό του έτους 2017 και τον προϋπολογισμό του 2018 ώστε άμεσα να σταλούν στην Κ.Σ.Ε . και δια μέσου αυτής στην εποπτεύουσα αρχή για έλεγχο όπως προβλέπει το καταστατικό . Μετά δε τον έλεγχο και από την τριμελή ελεγκτική επιτροπή θα σας αποσταλεί ώστε να είστε ενήμεροι πριν τις εκλογές του Μα’iου.
 
Αλλάξαμε παντελώς τον τρόπο πληρωμής δαπανών και πρώτα εγκρίνονται και μετά πληρώνονται όπως προβλέπει το καταστατικό (και όχι όπως γινόταν προγενέστερα να πληρώνονται τα πάντα και μετά θα τα εγκρίνει το συμβούλιο) .
 
Έχουμε συναντήσει ένα τεράστιο θέμα με το περιουσιολόγιο (και παρότι έχει περάσει περίπου ενάμισης μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων μας) δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να κάνουμε ταυτοποίηση αυτών που υπάρχουν με αυτά που αναγράφονται στο περιουσιολόγιο ( το οποίο παρεμπιπτόντως συντάσσετο και κατά την διάρκεια παραλαβής μας) και παρότι ζητήσαμε γραπτώς την βοήθεια και διευκρινίσεις από τον πρώην Πρόεδρο και τον πρώην Ταμία, μας αγνόησαν .
 
Αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα με απλήρωτες δαπάνες από το πρώην ΔΣ και προσπαθούμε να εξοφληθούν σύντομα και σύννομα ώστε το νέο ΔΣ που θα προκύψει από τις επόμενες αρχαιρεσίες να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον οικονομικό έλεγχο του 2018.
 
Συνάδελφοι, είμαστε και εμείς κυνηγοί και ως διοικούσα επιτροπή (διορισμένοι και εκλεγμένοι) έχουμε αναλάβει το δύσκολο έργο (καλώς ή κακώς) της επαναφοράς της Γ’ Κ.Ο.Π. στις καταστατικές διατάξεις, με μοναδικό στόχο, η επόμενη εκλεγμένη Διοίκηση να παραλάβει την Ομοσπονδία χωρίς τέτοιου είδους προβλήματα και χωρίς ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ.
 
Ο Πρόεδρος              Ο Γ. Γραμματέας

Δάρμας Βασίλειος    Δρίτσας Θεόδωρος

SVESTONOF
 
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ