Αρχική » Grid with Sidebar » Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρων στα Πολιτικά Εύβοιας

Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρων στα Πολιτικά Εύβοιας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Από το Δασαρχείο Χαλκίδας ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συνεργείο δίωξης αγριογούρουνου, με την μέθοδο της παγάνας, στην ευρύτερη περιοχή Πολιτικών, Καμαρίτσας, Νεροτριβιάς και στις δασικές θέσεις “Άγιος” και “Θεοτόκος”, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

SVESTONOF

Το κυνήγι θα γίνει από αρμόδιο συνεργείο κυνηγών, παρουσία υπαλλήλων του Δασαρχείου Χαλκίδας και ομοσπονδιακών θηροφυλάκων, από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Η περιοχή, που θα λάβει χώρα το κυνήγι, βρίσκεται μεταξύ της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Πολιτικών, με κατεύθυνση προς τους Αγίους Αναργύρους Καμαρίτσας και με κατεύθυνση προς την Θεοτόκο Νεροτριβιάς και στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, μέχρι τη θέση “Άγιος”.

Η επιχείρηση θα ξεκινήσει στις 5:30 το πρωί, από την θέση Σούδες Πολιτικών (έναντι πρατηρίου BP) και θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων Τροχαίας και Αστυνομίας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ