Αρχική » Grid with Sidebar » Συνάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον κ. Τσιρώνη με θέμα τη νέα ρυθμιστική

Συνάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον κ. Τσιρώνη με θέμα τη νέα ρυθμιστική

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δια μέσου του Προέδρου τους κ. Πάνου Καμμένου και των στενών συνεργατών του κ. Τέρενς Κουίκ, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και του κ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής καθώς επίσης και ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, με τις γνώσεις και τις προτάσεις τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην κατανόηση των αιτιάσεων των Συλλόγων, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και εν τέλει στην έκδοση της από μέρους του απόφασης.
 
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης συναντήθηκε σήμερα με τους Υπουργούς κ. Τσιρώνη και Κουίκ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της έκδοσης της ρυθμιστικής απόφασης θήρας περιόδου 2016-2017.
 
Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και απέφερε σημαντικά αποτελέσματα.
 
Οι κυνηγετικοί σύλλογοι και τα μέλη αυτών επαγρυπνούν αναμένοντας τη ρυθμιστική απόφαση που θα εκδοθεί η οποία όπως επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα είναι διαφοροποιημένη από αυτή του προηγούμενου έτους και όπως εν πολλοίς δεσμεύτηκε και ο Υπουργός κ. Τσιρώνης.
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ