Αρχική » Grid with Sidebar » Συνάντηση του κ. Σταθόπουλου με τον Δήμαρχο Διονύσου

Συνάντηση του κ. Σταθόπουλου με τον Δήμαρχο Διονύσου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια ακόμη συνάντηση  είχε ο πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος μαζί με τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ. Βαγγέλη Ρωμανό επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Διονύση  Ζαμάνη στο δημαρχείο στον Άγιο Στέφανος Αττικής.
 
 
Ο κ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Ζαμάνη για την υποστήριξή του στους Έλληνες κυνηγούς και του τόνισε ότι η Δ ΚΟΣΕ είναι στη διάθεση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Διονύσου όποτε κριθεί απαραίτητο.
 
Επίσης ο κ. Σταθόπουλος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί του Δήμου Διονύσου. Ο κ. Ζαμάνης ήταν καλά ενημερωμένος για τις απαγορεύσεις θήρας στην περιοχή ευθύνης του δήμου Διονύσου καθώς επίσης και για την άρση της απαγόρευσης στα καμένα. Μάλιστα ο Βαγγέλης Ρωμανός εξήγησε
αναλυτικά στον κ. Ζαμάνη τα νέα όρια των απαγορευμένων περοχών.
 
Ο κ Ζαμάνης ήταν ενήμερος για τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων και των προβλημάτων που δημιουργούν καθώς επίσης και για τον υπερπληθυσμό των ελαφιών στην γειτονική Πάρνηθα.
 
 
O Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης
 
Ο κ. Ζαμάνης είπε στον κ. Σταθόπουλο ότι θα είναι πάντα κοντά στους κυνηγούς αφού όπως είπε οι νόμιμοι κυνηγοί είναι οι πραγματικού “φρουροί” της υπαίθρου.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ