Αρχική » Grid with Sidebar » Συνάντηση του Κ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο

Συνάντηση του Κ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνάντηση με τον Υφυπουγό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο, μετά από πρόσκλησή του, πραγματοποίησαν σήμερα η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Γαλανού & το Μέλος κ. Γιάννη Βλάχος, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΚΟΕ.

SVESTONOF

Η συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα, έγινε σε πολύ θετικό & φιλικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν ιδιαίτερα τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος, αλλά & γενικότερα αυτά που καθορίζονται από τον Ν.4039/12.

Με εντολή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τις πολυαναμενόμενες τροποποιήσεις του Ν.4039/12, επεξεργάζεται πλέον ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος & το επιτελείο του, ο οποίος μας έδειξε ότι είναι σε βάθος γνώστης των θεμάτων -δεσποζομένων & αδεσπότων-, με πρωτοποριακές ιδέες, αλλά & ανοιχτός στο να ακούσει αυτά που είχαμε να του πούμε, ως κυνόφιλος ο ίδιος & ιδιοκτήτης ενός Κοκονιού !

Καταθέσαμε Υπόμνημα με τις θέσεις & τις προτάσεις-αιτήματα του ΚΟΕ (όπως αυτό συντάχθηκε μετά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 16.04.2018) για τροποποίηση Άρθρων του Ν.4039/12 & ο κύριος Λιβάνιος μας ενημέρωσε ότι το Νομοσχέδιο & οι τροποποιήσεις του θα εισαχθούν εντός του έτους από το Υπουργείο Εσωτερικών πλέον & όχι από το ΥΠΑΑΤ.

Ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθεί η Τροποποίηση του Νόμου & να είναι προς όφελος όλων των Ζώων Συντροφιάς, λύνοντας τις γκρίζες ζώνες που ταλαιπωρούν για χρόνια όλους όσους τα αγαπούν & ασχολούνται με την προστασία & την ευζωία τους, εναρμονιζόμενος πλέον με τα ισχύοντα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ