Αρχική » Grid with Sidebar » Συνάντηση του Κυνηγετικού και του Κυνοφιλικού Συλλόγου Πειραιά με τον Δήμαρχο Πειραιά

Συνάντηση του Κυνηγετικού και του Κυνοφιλικού Συλλόγου Πειραιά με τον Δήμαρχο Πειραιά

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη συναντήθηκαν την Παρασκευή 2 Απριλίου ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΚΣΕ κ. Ηλίας Γιανναράς, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Πειραιά Νίκος Μάλλης, ο πρόεδρος της ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδος Θεοδόσης Παπανδρέου.

SVESTONOF

Οι κ.κ. Γιανναράς και Μάλλης ανέπτυξαν στον κ. Μώραλη τις βασικές αρχές του σχεδίου «ΑΡΓΟΣ» και του επεσήμαναν τα προβλήματα που θα προκύψουν ειδικά για τα κυνηγόσκυλα.

Επίσης του τόνισαν ότι η συνεργασία της ΠΕΣΥΔΑΠ και του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά έχει αποδώσει καρπούς και θα συνεχιστεί. Οι δύο φορείς συνεργάζονται για την υποστήριξη της άγριας πανίδας στο όρος Αιγάλεω, για την προστασία των αναδασώσεων του ΠΕΣΥΔΑΠ από τη παράνομη βόσκηση, για την υπεράσπιση των δημοσίων εκτάσεων, αλλά και για την ανάδειξη της αισθητικής απόλαυσης που προσφέρει το δάσος. Για το σκοπό αυτό αξιοποιούνται η τεχνογνωσία, η εμπειρία και εξοπλισμός και τα συστήματα επικοινωνίας και επιτήρησης των δύο φορέων.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ