Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Συνάντηση της Δ’ ΚΟΣΕ και του Κ.Σ. Χαλκίδας με τη Δήμαρχο Χαλκίδας

Συνάντηση της Δ’ ΚΟΣΕ και του Κ.Σ. Χαλκίδας με τη Δήμαρχο Χαλκίδας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Συνάντηση με τους Ηλία Παπαγεωργίου, μέλος του ΔΣ της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας και Αναστάσιο Καρυστινό, μέλος του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαλκίδας, πραγματοποίησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον Σύλλογο. Στη συνάντηση συμμετείχε κι ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής.

Ενημέρωσαν τη Δήμαρχο, σχετικά με το «Νέο πλαίσιο για την ευζωΐα των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ», το οποίο έχει τεθεί σε διαβούλευση, για το ζήτημα των ανεμογεννητριών στην Εύβοια, καθώς και για την αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Η Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι αρωγός στη λειτουργία και τις ανάγκες του Συλλόγου.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ