Αρχική » Grid with Sidebar » Συμπληρώστε το ΑΡΤΕΜΙΣ, το μεγάλο όπλο των κυνηγών

Συμπληρώστε το ΑΡΤΕΜΙΣ, το μεγάλο όπλο των κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με αφορμή τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, υπενθυμίζουμε στους κυνηγούς αναγνώστες μας, την τεράστια σημασία που έχει το να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το ερωτηματολόγιο Άρτεμις στην αρμόδια Επιστημονική Ομάδα της Κ.Σ.Ε.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις από κάθε κυνηγό, αποτελεί τη μεγαλύτερη προάσπιση της θήρας μετά την τήρηση των  γραφτών και άγραφτων νόμων του κυνηγιού.
 
Η συντακτική ομάδα του ihunt καλεί όλους τους κυνηγούς να στείλουν συμπληρωμένο (δωρεάν) το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο στην Επιστημονική Ομάδα Άρτεμις ή να το πάνε στα γραφεία του Συλλόγου τους, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει τα περεταιρω.
 
Σε περίπτωση που κάποιος κυνηγός δεν έχει το ερωτηματολόγιο αλλά επιθυμεί να το συμπληρώσει μπορεί να το προμηθευτεί δωρεάν από τα γραφεία του Συλλόγου του.
 
Χάρη στο ερωτηματολόγιο Άρτεμις μπορούμε και αποδεικνύουμε την πληθυσμιακή αφθονία των θηραμάτων, η οποία αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να εκδοθεί η Ρυθμιστική Απόφαση Θήρας κάθε χρόνο, βάσει της οποίας μπορούμε και κυνηγούμε.
 
Η συμπλήρωση και αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση κάθε κυνηγού στον εαυτό, του αν επιθυμεί να συνεχίσει να κυνηγά στο μέλλον.
 
Οι κίνδυνοι για το κυνήγι έγιναν κάτι παραπάνω από προφανείς τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ οι προσπάθειες των διάφορων ΜΚΟ και των Οικολόγων Πράσινων για ολική απαγόρευση ή σημαντικούς περιορισμούς στο κυνήγι εντείνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.
 
Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις δίνει τη δυνατότητα στις Κυνηγετικές Οργανώσεις να απαντήσουν τεκμηριωμένα σε κάθε παράλογο και αντιεπιστημονικό αντικυνηγετικό παραλήρημα, από αυτά που αντιμετωπίζουμε όλο και συχνότερα πλέον.
 
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις από κάθε κυνηγό, αποτελεί τη μεγαλύτερη προάσπιση της θήρας μετά την τήρηση των  γραφτών και άγραφτων νόμων του κυνηγιού. Η συντακτική ομάδα του ihunt καλεί όλους τους κυνηγούς με τη θεώρηση του βιβλιαρίου θήρας να προμηθευτούν και το ερωτηματολόγιο Άρτεμις και στο τέλος της περιόδου να το στείλουν συμπληρωμένο (δωρεάν) στην Επιστημονική Ομάδα Άρτεμις ή να το πάνε στα γραφεία του Συλλόγου τους, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει τα περεταιρω.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του ΚΣ Βέροιας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ