Αρχική » Grid with Sidebar » Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τη δολοφονία του θηροφύλακα Θ. Παπασπυρόπουλου

Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τη δολοφονία του θηροφύλακα Θ. Παπασπυρόπουλου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα του ΚΣ Αμαλιάδος Θ. Παπασπυρόπουλου. Δημοσίευουμε τα μηνύματα του Κωνσταντίνου Μουσά (μέλος του ΔΣ & υπεύθυνος θηροφυλακής του ΚΣ Αμαλιάδος) και της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελεοποννήσου.

SVESTONOF
“6 χρόνια απών, 6 χρόνια απών και όμως είσαι δίπλα μας, στις καρδίες μας, στην μνήμη μας και στο μυαλό μας φίλε Θοδωρή.
 
6 χρόνια πέρασαν από τότε που αυτός ο αδίστακτος, ο εγκληματίας αποφάσισε έτσι βιαστικά και επιπόλαια για τη χάρη ενός λαγού που ήθελε να θηρεύσει παράνομα, να σε κάνει να φύγεις  από την οικογένεια σου, από την μητέρα σου από τα αδέρφια σου από τους φίλους σου.
 
ΟΜΩΣ φιλε Θοδωρή, κάθε μέρα είσαι στη σκέψη των φίλων σου, κάθε μέρα είσαι στο μυαλό μας και ας μην είσαι δίπλα μας. Βλέποντας τέτοιες μέρες το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, το μυαλό μας δεν πάει πουθενά αλλού πέρα από τις δύσκολες και σκληρές ώρες που πέρασες εκείνο το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2009 υπηρετώντας το καθήκον σου και που σε 3 μέρες από σήμερα κλείνεις 6 χρονια πάλι με…. φεγγάρι!! Φεγγάρι σαν και εκείνο εκείνης της βραδιάς…. 
 
Φίλε Θοδωρή ότι και να πω είναι λίγο. 
 
Σημασία έχει ότι λείπεις και μας λείπεις πολύ…
 
Ο Φίλος και συνεργάτης σου
Κώστας Μουσάς    “
 

Πέρασαν 6 χρόνια από το βράδυ που ο στυγνός δολοφόνος και λαθροθήρας Γιάννης Κόλλιας εκτέλεσε εν ψυχρώ το θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θοδωρή Παπασπυρόπουλο και τραυμάτισε σοβαρά τον επίσης θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Λάττα Γεώργιο.

Έξι χρόνια μετά από το μοιραίο βράδυ της 5ης Σεπτέμβρη του 2009 που σαν κεραυνός μας ήρθε η είδηση…

Η παρουσία σου καθημερινή στη σκέψη μας… Η απουσία σου τραγικά μεγάλη, ιδιαίτερα στην οικογένεια σου, τη γυναίκα σου Βάσω και το μικρό Γιαννάκη που μεγαλώνει χωρίς εσένα, τη μάνα και τα αδέρφια σου. Αλλά και σε εμάς. Στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, στους συναδέλφους σου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο και τους κυνηγούς της Αμαλιάδας.

Θα είσαι πάντα στην σκέψη και την καρδιά μας Θοδωρή.
                   

                 Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
  
         Μαρκόπουλος   Κων/νος                     Παπαγεωργόπουλος Θεόδωρος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ