Αρχική » Grid with Sidebar » Συμμετοχή ΚΣΕ στην τηλεημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για το εκκολαπτόμενο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

Συμμετοχή ΚΣΕ στην τηλεημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για το εκκολαπτόμενο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος συμμετείχε, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Αραμπατζή και τον Πρόεδρο της Δ’ ΚΟΣΕ και μέλος της ΚΣΕ κ. Σταθόπουλο, στην τηλεημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής για το εκκολαπτόμενο νομοσχέδιο περί ζώων συντροφιάς.

SVESTONOF

Πέραν της ολιγόλεπτης τοποθέτησης του Προέδρου της ΚΣΕ, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, στην οποία τονίστηκε η ακλόνητη αντίθεση της ΚΣΕ σχετικά με την υποχρεωτική στείρωση των κυνηγόσκυλων, η ΚΣΕ παράλληλα κατέθεσε και μακροσκελή ανάπτυξη ρεαλιστικών ρυθμίσεων που θα πρέπει να περιλαμβάνει ο νόμος για τα ζώα συντροφιάς.

Πολλοί φορείς που συμμετείχαν στην τηλεημερίδα πέραν της ΚΣΕ, εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους με την υποχρεωτική στείρωση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, παράλληλα με την ένστασή τους σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των επιτροπών που θα επιβλέπουν την εφαρμογή του νέου νόμου. Η παρουσία και η μεγάλη αντίθεση διάφορων φορέων στα ανωτέρω θέματα είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση από την τηλεημερίδα δύο Πανελληνίων Ομοσπονδιών φιλοζωικών σωματείων.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ