Αρχική » Grid with Sidebar » Συλλήψεις λαθροθηρών στην Ασέα Αρκαδίας

Συλλήψεις λαθροθηρών στην Ασέα Αρκαδίας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η συνεργασία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και το Δασαρχείο είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δύο λαθροθηρών χθες, στην περιοχή της Ασέας Αρκαδίας.
 
Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Νίκος Φούτρης μαζί με τον δασοφύλακα Α του Δασαρχείου Τρίπολης Πέτρο Ντούζο, εντόπισαν ομάδα λαθροθηρών 3 ατόμων στην περιοχή της Ασέας. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ ο τρίτος με το κυνηγετικό όπλο στα χέρια τράπηκε σε φυγή, όμως αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.
 
Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, ένα μαχαίρι, θήκη όπλου και φυσίγγια, ενώ οι δύο συλληφθέντες, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Τρίπολης.
 
Ο πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης σε δήλωσή του στο Arcadia Portal αναφέρει:
“Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η οριστική πάταξη και η εξάλειψη της λαθροθηρίας. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης μαζί με το Δασαρχείο έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα. Οι λαθροθήρες δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην κυνηγετική οικογένεια και συγχαίρω τον θηροφύλακα και τον δασοφύλακα που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.”
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ