Αρχική » Grid with Sidebar » Συλλήψεις από τη θηροφυλακή της Α’ ΚΟΚΔ

Συλλήψεις από τη θηροφυλακή της Α’ ΚΟΚΔ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συλλήψεις από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή για παραβιάσεις του νόμου περί θήρας στην Π.Ε. Χανίων έλαβαν χώρα, σε 2 περιπτώσεις, τον Ιανουάριο 2017. Πιο συγκεκριμένα:
 
Στις 4 Ιανουαρίου 2017, στις 17:30, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που περιπολούσαν σε ορεινή περιοχή του Ιναχωρίου (Δήμος Κισάμου), ήλεγξαν ένα άτομο για το οποίο υπήρχαν ενδείξεις ότι θήρευε στην περιοχή. Από τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι έφερε ένα δίκαννο, εκτός θήκης και ότι δεν είχε εκδώσει άδεια θήρας. Το όπλο κατασχέθηκε και υποβλήθηκε πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Χανίων για παράνομη άσκηση θήρας, χωρίς άδεια θήρας καθώς και μεταφορά λελυμένου όπλου.
 
Η δεύτερη περίπτωση αφορά στη σύλληψη 2 ατόμων για παράνομη νυχτερινή θήρα, με τη χρήση προβολέα. Η σύλληψη αυτή πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σε περιοχή κοντά στα Ραβδούχα (Δήμος Πλατανιά). Τα εν λόγω δύο άτομα επέβαιναν σε αγροτικό όχημα. Όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων, ένα τρίτο άτομο που επέβαινε στην καρότσα πήδηξε, κρατώντας ένα όπλο κι ένα σακίδιο πλάτης.
 
Τελικά κατάφερε  τελικά να διαφύγει, παρά την καταδίωξή του. Τα 2 άτομα που βρίσκονταν εντός του οχήματος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βουκολιών και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας  Υπηρεσίας. Το όχημά τους κατασχέθηκε, ενώ οι θηροφύλακες υπέβαλαν πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Χανίων για παράνομη θήρα τη νύχτα, με τη χρήση αυτοκινήτου και προβολέα.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ