Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας μετά τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν προ ημερών, κατά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.
 
Νέος Πρόεδρος του ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ εξελέγη ο Νίκος Παπαγρηγορίου, που στην πρώτη του δήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, τόνισε:
 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που με την ψήφο τους εξέφρασαν εμπράκτως τη στήριξή τους στην νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, δίνοντάς της ψήφο εμπιστοσύνης, για να συνεχίσει το έργο της και την επόμενη διετία.
 
Η αναγνώριση αυτή αποτελεί τιμή για το σύνολο του ΔΣ, όπως όμως και των χιλιάδων μελών της κυνηγετικής οικογένειας στα όρια της αρμοδιότητας και ευθύνης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.
 
Τα τελευταία χρόνια έχει παραχθεί ένα σπουδαίο έργο με σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, που στηρίζουν την αειφορία της θήρας και προωθούν την περιβαλλοντική συνείδηση και ενημέρωση των πολιτών και όχι μόνο των κυνηγών.
 
Εκ μέρους του νέου ΔΣ και προσωπικά, δεσμεύομαι, ότι θα συνεχίσουμε το έργο που υλοποιούμε με τον ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για την κυνηγετική δραστηριότητα και για να κάνουμε κοινωνούς της μοναδικής ηπειρωτικής φύσης που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, τις επόμενες γενιές.
 
Θα ήθελα να εξάρω τη συνεργασία με το σύνολο των φορέων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών της ελληνικής Πολιτείας, ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού κάθε περιστατικό που προσβάλλει την κυνηγετική οικογένεια και να δημιουργήσουμε από κοινού τις συνθήκες για τη νέα εποχή, που διανοίγεται μπροστά μας».
 
Η σύνθεση του νέου ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ έχει ως εξής:
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ
 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ
 
ΤΑΜΙΑΣ :
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΕΧΑΣ
 
ΜΕΛΟΣ :
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΚΑΣ
 
ΜΕΛΟΣ :
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΪΤΑΣ
 
ΜΕΛΟΣ :
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ