Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκεντρωση τροφιμων από τον Κυνηγετικο Συλλογο Σπαρτης

Συγκεντρωση τροφιμων από τον Κυνηγετικο Συλλογο Σπαρτης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης δείχνει για ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Καρβουνιάρης και το ΔΣ σε συνεργασία με τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τους συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη, ενισχύοντας την προσπάθεια της Ι.Μ.Μονεμβασιάς και Σπάρτης. Συμπαραστάτης των ενεργειών του Κ.Σ.Σπάρτης είναι το Δασαρχείο Σπάρτης και ο Δασάρχης, κύριος Γιώργος Ζάκκας. 
 
Φίλοι κυνηγοί, και όχι μόνο,
Φέτος τα Χριστούγεννα, στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τους ανθρώπους που μας χρειάζονται, καταθέτοντας από το υστέρημά μας καθετί που μπορεί να τους δώσει χαμόγελο και αγάπη. 
 
Και μην ξεχνάτε! Οι ενέργειες που πηγάζουν από την ψυχή μας, μπορεί να φαντάζουν μικρές, αλλά στο αντίκρυσμά τους είναι πραγματικά μεγάλες! 
 
Προτεινόμενα αγαθά: 
Όσπρια, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, δημητριακά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, χυμοί, μπισκότα και ό,τι άλλο θεωρείται προϊόν μακράς διαρκείας.  
 
Ημέρες και ώρες συγκέντρωσης τροφίμων: Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 – 13.00 
 
Στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης (Χείλωνος 10)  
 
Πληροφορίες: 2731026123 & 6977014227 
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης σας εύχεται ο νέος χρόνος ας μας φέρει όσα μας στέρησε το 2014! 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ