Αρχική » Grid with Sidebar » ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Ενημέρωση μαθητών για την άγρια πανίδα

ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Ενημέρωση μαθητών για την άγρια πανίδα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8-5-2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας, ενημέρωση σε μαθητές της 3ης και 4ης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας για περιβαλλοντικά ζητήματα με ταυτόχρονη παρουσίαση των θεμάτων με βιντεοπροβολή φωτογραφικού και ενημερωτικού υλικού που σχεδιάστηκε από το επιστημονικό προσωπικό της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ. Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, με τους επιστημονικούς συνεργάτες που διαθέτει (Δασολόγοι-Θηραματολόγοι) έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικό υλικό για παρουσιάσεις σε σχολεία και άλλους χώρους. Με τη βοήθεια των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων συχνά διοργανώσει επισκέψεις και ενημερωτικές ομιλίες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
 
Την ενημέρωση στους μαθητές έκαναν οι Ισαάκ Ιωάννης (Δασοπόνος) επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, ο Τριανταφυλλίδης Γεώργιος Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ, ο Τσιόγκας Τριαντάφυλλος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας ο οποίος είναι και εκπαιδευτικός καθώς και ο Ιδιωτικός Φύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας Χατζηανέστης Σταύρος.
 
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας και να δουν από κοντά ορισμένα είδη της άγριας πτηνοπανίδας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό των μαθητών ευχαρίστησε την όλη προσπάθεια των Κυνηγετικών Οργανώσεων για την ενημέρωση.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ