Αρχική » Grid with Sidebar » Στο σκαμνί ο Μ. Παπαδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών

Στο σκαμνί ο Μ. Παπαδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 3 Ιουλίου του 2014 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε απαξιωτικά για τους κυνηγούς στην εκπομπή ” Πρώτη Γραμμή”. Ο κύριος Παπαδημητρίου σε μία παρένθεση από το θέμα της συζήτησης που ήταν η Δ.Ε.Η, τοποθετήθηκε πως οι κυνηγοί ασκούν μία μακάβρια δραστηριότητα, πως καλό θα ήταν να πάνε όσο το δυνατόν μακρύτερα να μην τους βλέπει κανείς και ότι οι κυνηγοί είναι κατά συρροή δολοφόνοι !

SVESTONOF

Η ΚΣΕ κατέθεσε μήνυση κατά του Μπάμπη Παδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών. Μήνυση επίσης κατέθεσαν και όλοι οι πρόεδροι του Κυνηγετικών Οργανόσεων με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλο. Ο κ. Μαρκόπουλος ήταν αυτός που πρώτος ζήτησε να κατατεθεί μήνυση εναντίον του κ. Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iHunt o αρμόδιος εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση παρέπεμψε την υπόθεση να δικασθεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έκανε δεκτές τις θέσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Στο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταδικαστεί για δυσφήμιση στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη : Η Γ’ΚΟΠ θα κινηθει δικαστικα κατα του δημοσιογραφου Μπάμπη Παπαδημητριου , Η ΚΣΕ προσφευγει στη Δικαιοσυνη εναντιον του κ. Παπαδημητρίου , Καταδικαστηκε για δυσφημιση ο δημοσιογραφος Μπαμπης Παπαδημητριου

Κώστας Λουρής για το iHunt

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ