Αρχική » Grid with Sidebar » Στον Αμβρακικό πάει να βγάλει το άχτι του ο Τσιρώνης απέναντι στους κυνηγούς

Στον Αμβρακικό πάει να βγάλει το άχτι του ο Τσιρώνης απέναντι στους κυνηγούς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν με τον Εθνικό Διάλογο – παρωδία για το κυνήγι και τα όσα ακολούθησαν με την έκδοση της Ρυθμιστικής, ο κ. Τσιρώνης που κατάφερε με μαεστρία άσχετου καριερίστα να αποτύχει στα πάντα και να τον κράζουν όλοι, φαίνεται πως πάει να βγάλει το άχτι του στον Αμβρακικό.
 
Αφού δηλαδή του τα ψάλανε τα συντρόφια στους οικολόγους πράσινους και αφού τον έβγαλε στο κλαρί και το πρωτοπαλίκαρο του ο Τσιακίρης, με τον ανασχηματισμό να είναι προ των πυλών, και τη θέση του να μην είναι σε καμία περίπτωση δεδομένη, είπε ο κύριος υπουργός να αποδείξει επιτέλους τα αντικυνηγετικά του αισθήματα, αυτά τα οποία προσπαθούσε τόσο καιρό να πείσει τους κυνηγούς πως δεν υπάρχουν.
 
Αν ισχύουν τα όσα έχουν αναφέρει οι πηγές μας, ο κ. Τσιρώνης είχε εισήγηση από τη Δασική Υπηρεσία για διατήρηση του καθεστώτος γύρω από το κυνήγι στα ίδια πλαίσια με πέρυσι στον Αμβρακικό, την οποία λέει τη γύρισε πίσω ως απαράδεκτη. 
 
Ο άνθρωπος δηλαδή που έστησε το διάλογο παρωδία για το κυνήγι και μετά την έκανε δηλώνοντας αναρμόδιος για να βάλει τον εξίσου αναρμόδιο Ντινόκα στη θέση του, ο άνθρωπος που όταν ήταν να υπογράψει τη Ρυθμιστική Απόφαση θήρας δήλωσε επίσης αναρμόδιος, αποφάσισε (επιτέλους) τώρα πως είναι πιό αρμόδιος από τη Δασική Υπηρεσία  και σέλωσε το άλογο και πήρε το σπαθί του και τραβάει για τον Αμβρακικό.
 
Δίπλα του, καμαρώνει το θάρρος και τη λεβεντιά του οικολόγου ανδρός το άγρυπνο βλέμμα του (σε όλα τα επίπεδα ηττημένου γύρω από το κυνήγι), αντικυνηγού σύμβουλου θήρας του κ. Τσιακίρη.
 
Πριν από όλα αυτά, προηγήθηκε η μεγάλη προσπάθεια αλλαγής της εισήγησης του Φορέα Διαχείρισης.
 
 Όλα αυτά τρομάζουν και αν κάποιος ψάξει βαθιά θα δει ότι για την αλλαγή της απόφασης του Φορέα Διαχείρισης οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν θυμίζουν άλλες εποχές που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε μια  αριστερή κυβέρνηση.
 
Φύγαμε λοιπόν με εκδικητικότητα για τον Αμβρακικό και “ότι φάμε, ότι πιούμε, κι ότι αρπάξει ο κ@@@@ μας” που λέει και ο σοφός λαός μας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμία του Τσιρώνη, καθοδηγούμενο από τον Τσιακίρη, είναι η απαγόρευση δυο ζωνών στον Αμβρακικό. Σε αντάλλαγμα και για να χρυσώσουν το χάπι θα δώσουν μια ζώνη. 
 
 
O iHunter

 

SVESTONOF
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ