Αρχική » Grid with Sidebar » Στη Λευκωσία το τελευταίο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής

Στη Λευκωσία το τελευταίο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας έδωσαν το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς τα κορυφαία ντουφέκια της υφηλίου για να «λύσουν» τις όποιες διαφορές τους, στην ανάδειξη των πρώτων, ανάμεσα στους πρώτους… Από τις 16 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, στους χώρους του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στα Λατσιά, θα κυκλοφορεί και θα αγωνίζεται η αφρόκρεμα της παγκόσμιας σκοποβολής, στους Τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας αγώνας που αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISSF, όπου παίρνουν μέρος οι 12 κορυφαίοι αθλητές και οι 12 κορυφαίες αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα για το 2015, σύνολο 60 αθλητές (36 άνδρες και 24 γυναίκες)
 
Είναι αυτοί που διακρίθηκαν τη χρονιά που φεύγει, στους τέσσερις αγώνες των Παγκοσμίων Κυπέλλων και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και που στην ουσία όλοι τους έχουν εξασφαλίσει «κάρτες» για τους Ολυμπιακούς του 2016. Ανάμεσά τους και οι διεθνείς μας Ανδρέας Χάσικος και Άντρη Ελευθερίου, που θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους στην κατηγορία τους και θα «μετρήσουν» δυνάμεις και αντοχές… εντός έδρας.
 
Η επίσημη τελετή έναρξης της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο στα Λατσιά την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο θα έχουμε τους τελικούς και τις απονομές στο σκιτ γυναικών και στο διπλό τραπ ανδρών. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί και θα γίνουν οι απονομές στο σκιτ ανδρών και τη Δευτέρα, 19 του μήνα, οι αντίστοιχοι του τραπ γυναικών. Τελευταίο αγώνισμα με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της διοργάνωσης είναι το τραπ ανδρών, οι τελικοί του οποίου θα διεξαχθούν την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, ενώ η Τετάρτη, 21 του μήνα, είναι η μέρα αναχώρησης των ξένων αποστολών.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ