Αρχική » Grid with Sidebar » Σοβαρο τροχαιο στη Ροδο.Αυτοκινητο συγκρουστηκε με ελαφι

Σοβαρο τροχαιο στη Ροδο.Αυτοκινητο συγκρουστηκε με ελαφι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τροχαίο ατύχημα με «πρωταγωνιστή» ένα ελάφι σημειώθηκε το πρωί, ανάμεσα στη Λαχανιά και το Γεννάδι. Όπως έγινε γνωστό ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ πήγαινε κανονικά στο δρόμο του, αντίκρισε ξαφνικά μπροστά του ένα ελάφι που πετάχτηκε από αγρόκτημα.
 
Ο οδηγός δεν πρόλαβε να κάνει οποιαδήποτε κίνηση προκειμένου να μην κτυπήσει το ελάφι, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του. Το ελάφι σκοτώθηκε επί τόπου και το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί από τον Σταθμό του Γενναδίου και υπάλληλοι του Δασαρχείου και του Δήμου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι συνέβη αυτό που γίνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στην περιοχή, δηλαδή ελάφια να βγαίνουν ξαφνικά στην εθνική οδό και να προκαλούνται ατυχήματα.
 
Κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το Rodosalarm, επεσήμαναν ότι τέτοια περιστατικά δεν είναι πλέον μεμονωμένα, και όπως είπαν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στις καλλιέργειές τους, δεδομένου ότι ο πληθυσμός των ελαφιών έχει αυξηθεί και αναζητούν τροφή σε μποστάνια και κηπευτικά.
 
Πηγή : Rodosalarm
 
(Φωτο αρχείου)

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ