Αρχική » Grid with Sidebar » Σκύλος πηγαίνει μόνος του βόλτα με το λεωφορείο

Σκύλος πηγαίνει μόνος του βόλτα με το λεωφορείο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πρόκειται ίσως για τον διασημότερο και τον πιο ανεξάρτητο σκύλο του Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Eclipse, το μαύρο λαμπραντόρ, αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται συνοδό για τις βόλτες της, καθώς παίρνει μόνη της το λεωφορείο από μία στάση κοντά στο σπίτι της, στη γειτονιά Μπελτάουν, για να πάει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, το οποίο βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά.
 
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ο μεγαλόσωμος σκύλος, βλέποντας το αφεντικό του, Τζεφ Γιάνγκ, να αργεί να καπνίσει το τσιγάρο του σε στάση στη γειτονιά Μπελτάουν, αποφάσισε να μπει μόνος του στο λεωφορείο.
 
Η Eclipse κατέβηκε στο πάρκο, με τον ιδιοκτήτη της να διαπιστώνει ότι έχει πλέον μάθει τη διαδρομή.
 
Πλέον, η Eclipse συνεχίζει ακάθεκτη τις ανεξάρτητες βόλτες της, «ορμώντας» στο πρώτο άδειο κάθισμα που θα βρει, με τους οδηγούς και τους επιβάτες της γραμμής D να την έχουν συνηθίσει και να την υποδέχονται με χάδια.
 
 
Το Σιάτλ αποτελεί μία φιλική πόλη για τα ζώα, τα οποία γίνονται δεκτά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συνοδευόμενα… συνήθως από τον ιδιοκτήτη τους.
 
 
Πάντως, σύμφωνα με τον ιστότοπο Bored Panda, η τοπική εταιρεία των μέσων μεταφοράς συνιστά στον ιδιοκτήτη του μαύρου λαμπραντόρ να το συνοδεύει κρατώντας το από το λουρί, παρ’ όλο που η Eclipse φαίνεται να είναι εντελώς φιλική.
 
naftemporiki.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ