Αρχική » Grid with Sidebar » Σκότωσε δύο κυνηγετικούς σκύλους, επειδή τους είδε στο κτήμα του

Σκότωσε δύο κυνηγετικούς σκύλους, επειδή τους είδε στο κτήμα του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τις διαφωνίες με το γείτονά του πλήρωσαν δύο κυνηγετικοί σκύλοι, τους οποίους 55χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε πυροβολώντας με το κυνηγετικό όπλο του.
 
Το περιστατικό έγινε στο Λαμπρινό Ξάνθης και ο 55χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ζωοκτονία -το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα περιστατικά θανάτωσης ζώων σε όλη τη χώρα.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία το αιματηρό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι δύο σκύλοι ιδιοκτησίας 54χρονου μπήκαν στο κτήμα του 55χρονου. Τότε πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και τους πυροβόλησε. Μάλιστα τον έναν νεκρό σκύλο τον έθαψε στο ίδιο του το κτήμα.
 
Ο ιδιοκτήτης των ζώων κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία και ο 55χρονος ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Ξάνθης. Βασικό επιχείρημά του ήταν ότι οι σκύλοι επανειλημμένως είχαν μπει στο κτήμα του και είχε ζητήσει από το γείτονά του να τους δέσει. Εκτός από τη σύλληψη του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του 27χρονου γιου του, καθώς το όπλο είναι ιδιοκτησίας του.
 
Περιστατικά βασανισμού, κακοποίησης αλλά και θανάτωσης ζώων μονοπωλούν το τελευταίο διάστημα τις στήλες των μέσων ενημέρωσης. Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων αυστηροποιείται το νομικό καθεστώς, ενώ με εγκυκλίους της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας έχουν ευαισθητοποιηθεί για την άμεση αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.
 
Πηγή ; https://www.makthes.gr/
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ