Αρχική » Κυνήγι » Οργανώσεις » Σημαντική επιτυχία της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ στη Λιβαδειά

Σημαντική επιτυχία της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ στη Λιβαδειά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 1:40 το πρωί, σε περιπολία τους (στην περιοχή του Δήμου Ορχομενού στην θέση < ΛΑΜΔΑ)  οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ Γ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  και ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ  που εδρεύουν στην Λιβαδειά εντόπισαν άτομο, κάτοικο Aθηνών με αγροτικό Φ.Ι.Χ  χωρίς αριθμό κυκλοφορίαs,  να έχει στο κάθισμα του συνοδηγού  μια καραμπίνα έκτοι θήκης γεμάτη με πέντε φυσίγγια εννιαβολα και δεκαβολα και στην κάννη του όπλου προσαρμοσμένο ειδικό  φανό  για τον εντοπισμό θηραμάτων.
 
Σε έλεγχο του ατόμου ευρέθησαν επίσης (οκτώ) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων σε εννιάβολα και δεκάβολα.
 
Συντάχθηκε  η προβλεπομένη Έκθεση  Κατασχέσεως ,και τα κατασχισμένα μεστά παράνομου θήρας δια μέσου Δασαρχείου Λιβαδειάς  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
Συμαντικές επιτυχίες της Δ’ ΚΟΣΕ στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγες ημέρες που οι ίδιοι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες πραγματοποιούν παράμοια σύλληψη. 
 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ