Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμιναριο για τους θηροφυλακες της ΣΤ’ΚΟΜΑΘ

Σεμιναριο για τους θηροφυλακες της ΣΤ’ΚΟΜΑΘ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με επιτυχία διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο εκπαίδευσης για τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης. Το σεμινάριο έγινε στην Αίθουσα παρουσιάσεων του ξενόγλωσσου εκδοτικού οίκου Express Publishing στην Καλαμαριά, προς τον οποίο η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ εκφράζει θερμές ευχαριστίες.
 
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε για άλλη μία φορά διεξαγωγή εξετάσεων (Τεστ γνώσεων στη Νομοθεσία περί θήρας) και συζήτηση για διάφορα περιστατικά και τον ορθό νομικό χειρισμό παρουσία της Νομικής Συμβούλου της Ομοσπονδίας.
 
Με ιδιαίτερη χαρά η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ εγκαινίασε την συνεργασία με το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Η Αστυνόμος Β, κ. Σ. Κουσίδου ενημέρωσε για τη δράση της νεοσύστατης αυτής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και για τις δυνατότητες κοινής δράσης για την αντιμετώπιση ευρύτερων περιβαλλοντικών παραβάσεων.
 
Άλλες παρουσιάσεις έγιναν από ειδικευμένους Δασολόγους – Θηραματολόγους για διάφορα θέματα με έμφαση στους κανονισμούς για τη θήρα στους ελληνικούς υγρότοπους, καθώς και από ειδικό Επικοινωνιολόγο για θέματα θηροφυλακής και επικοινωνίας. Παράλληλα υπήρξαν παρουσιάσεις που σχετίζονται διοικητικά θέματα και άλλα λειτουργικά ζητήματα της θηροφυλακής.
 
Υπενθυμίζεται ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης υλοποιεί κάθε χρόνο τουλάχιστον τρία σεμινάρια εκπαίδευσης θηροφυλάκων, ενώ σε μηνιαία σχεδόν βάση πραγματοποιεί συναντήσεις των έξι Συντονιστών Θηροφυλακής.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ