Αρχική » Grid with Sidebar » Ρυθμιστική 2016-2017 : Η ισχύς εν τη ενώση….

Ρυθμιστική 2016-2017 : Η ισχύς εν τη ενώση….

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά τις τελευταίες αναταράξεις που προκλήθηκαν από τον περιβόητο εθνικό διάλογο για το κυνήγι  του κου Τσιρώνη, φαίνεται ότι η ηρεμία επανέρχεται σιγά-σιγά στον κυνηγετικό κόσμο, αλλά και στους διαδρόμους του Υπουργείου.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iHunt, τα πράγματα φαίνονται να εξελίσσονται καλά για τους κυνηγούς. Η αποφασιστική ενότητα των κυνηγών και η κοινή προσπάθεια όλων, απλών κυνηγών, Κυνηγετικών Συλλόγων, Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ  προς μια κατεύθυνση, είχε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.
 
Η ενότητα των κυνηγών δοκιμάστηκε και αποδείχτηκε αρραγής και ακλόνητη. Οι μεμονωμένες και άστοχες προσπάθειες μερικών  να δημιουργήσουν διαχωρισμούς και διπλές εκπροσωπήσεις έπεσαν στο κενό. Ενωμένοι οι κυνηγοί και μακριά από κομματικές προσεγγίσεις και υπολογισμούς, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.
 
Το iHunt , όπως πάντα, θα είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και θα δημοσιεύει άμεσα κάθε εξέλιξη για το κυνήγι και κυρίως τα νέα για την πολυαναμενόμενη νέα ρυθμιστική. 
 
Η προετοιμασία  και η δημοσίευση της ρυθμιστικής θα επιβεβαιώσει τελικά τους παράγοντες του υπουργείου που διαβεβαιώνουν ότι «Όλα θα πάνε καλά» για το κυνήγι;
 
Την ίδια αισιόδοξη προσέγγιση για τις εξελίξεις εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στο iHunt πριν λίγες μέρες. Η  ενότητα των κυνηγών θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά το ισχυρό τους όπλο;
 
Θα είμαστε σε συνεχή επιφυλακή ενόψει των εξελίξεων και θα σας πληροφορήσουμε  άμεσα, μόλις έχουμε νεότερα για το κρίσιμο θέμα του κυνηγιού και της Ρυθμιστικής 2016-17.
 
O iHunter

 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ