Αρχική » Grid with Sidebar » Πώς το αίμα ενός αγριογούρουνου οδήγησε στο δράστη του φόνου

Πώς το αίμα ενός αγριογούρουνου οδήγησε στο δράστη του φόνου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το αίμα ενός αγριογούρουνου αποκάλυψε τους δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.
 
Για τον λόγο αυτό και η αστυνομική επιχείρηση της σύλληψης πήρε το όνομα ενός υβριδικού αγριόχοιρου με την επιστημονική ονομασία «Sus scrofa»
 
Οι δράστες της δολοφονίας Σταματιάδη πριν μπουν στο σπίτι του, είχαν μπει και σε σπίτι ενός ακόμη επιχειρηματία στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Είχαν ακινητοποιήσει τον ίδιο και την οικογένεια του, τους είχαν φιμώσει, χτυπήσει και είχαν αποσπάσει εκτός από κοσμήματα και τιμαλφή και το αυτοκίνητο του, ένα τζιπ μάρκας Ford Maverick.
 
 
Με αυτό το όχημα και κινούμενοι προς την Τρίπολη τους πετάχτηκε στο δρόμο ένα αγριογούρουνο. Ο συνοδηγός βγήκε από το παράθυρο και με ένα 9αρι πιστόλι το πυροβόλησε και το σκότωσε, ενώ στη συνέχεια το φόρτωσαν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
 
¨Όμως, οι δύο κάλυκες του πιστολιού είχαν κολλήσει στους υαλοκαθαριστήρες του τζιπ.Το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιήθηκε και στη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία Σταματιάδη όπως απεδείχθη.
 
Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους Θρακομακεδόνες μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ στην περιοχή των Αφιδνών.
 
Λίγες ημέρες αργότερα οι κάλυκες που βρέθηκαν σε αυτό, ταυτοποιήθηκαν με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία Σταματιάδη.
 
Επίσης, στο πίσω κάθισμα βρέθηκαν και κηλίδες αίματος και από την ανάλυσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε «Sus scrofa»
 
Εν συνεχεία, με έκπληξη οι αστυνομικοί διαπιστώνουν από την αναζήτηση στα προφίλ εκατοντάδων υπόπτων (τουλάχιστον 100) στο Facebook, ότι τέσσερις από αυτούς είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με το θήραμα τους το επίμαχο χρονικό διάστημα και τον τρόπο με τον οποίο το είχαν σκοτώσει.
 
Με ον τρόπο αυτό οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σημερινή σύλληψη.
 
Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη στο Βέλγιο είχε πλαστή ελληνική ταυτότητα και έπεσε στα χέρια των Αρχών λίγο πριν διαφύγει στη Μεγάλη Βρετανία.
 
Πηγή ; http://www.thetoc.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ