Αρχική » Grid with Sidebar » Πόσο θα κοστίσει στον κυνηγό η άδεια για την περίοδο 2021-2022

Πόσο θα κοστίσει στον κυνηγό η άδεια για την περίοδο 2021-2022

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οι αποφάσεις για τη θήρα υπογράφηκαν εχθές από τον υφυπουργό κ. Αμυρά και οι τιμές για την άδεια θήρας είναι διαφορετικές σε σχέση με την περσινή περίοδο.

SVESTONOF

Οι αλλαγές

  1. Οι κυνηγοί που έβγαλαν άδεια την περίοδο 2020-2021 δεν θα πληρώσουν τα τέλη του δημοσίου αν βγάλουν τον ίδιο τύπο άδειας και φέτος
  2. Μειώνεται η διαφορά για την τιμή της άδειας μεταξύ των αναγνωρισμένων κυνηγετικών συλλόγων και των μη αναγνωρισμένων κυνηγετικών συλλόγων ή όσων έβγαζαν άδεια μόνοι τους στο δασαρχείο.
  3. Οι κυνηγοί που έβγαλαν άδεια την περίοδο 2020-2021 δεν θα πληρώσουν το χαρτόσημο του ΟΓΑ.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες που δημοσίευσε η Δ’ ΚΟΣΕ πως διαμορφώνεται η άδεια :

Εν αναμονή της δημοσίευσής τους σε ΦΕΚ και για την καλύτερη προετοιμασία σας σε ό,τι αφορά την υποδοχή και διεκπεραίωση των προς έκδοση αδειών θήρας των κυνηγών μελών σας, προχωρήσαμε στην παρακάτω ανάλυση ανά περίπτωση:

  1. Κυνηγοί που εξέδωσαν άδεια θήρας κατά το κυνηγετικό έτος 2020 – 2021:

Κατά την  περίπτωση που μεμονωμένοι κυνηγοί που είχαν εκδώσει πέρυσι άδεια θήρας και αποφασίσουν να θεωρήσουν τη φετινή τους άδεια απευθείας στις Δασικές Αρχές, ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ο ανωτέρω πίνακας διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Κυνηγοί που εξέδωσαν άδεια κυνηγίου κατά το κυνηγετικό έτος 2020 – 2021 και αιτούνται την έκδοση άδειας θήρας διαφορετικής κατηγορίας από αυτή που είχαν εκδώσει το κυνηγετικό έτος 2020-2021.

  1. Κυνηγοί που δεν είχαν εκδώσει άδεια θήρας κατά το κυνηγετικό έτος 2020 – 2021

 

Σε ό,τι αφορά όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις για θεώρηση άδειας θήρας μέσω συνεργαζόμενου Κυνηγετικού Συλλόγου με το ΥΠΕΝ ισχύουν τα παρακάτω:

Σε περίπτωση εγγραφής νέων μελών το ποσό παραμένει το ίδιο 1,76 € και το χαρτόσημο εγγραφής είναι 0,02 €

 

Η τακτική εισφορά της Δ΄ ΚΟΣΕ 15,00 € & η τακτική εισφορά της ΚΣΕ 50,00 € αποτελούν δικαιολογητικά έκδοσης κυνηγετικής άδειας

Το ποσό για το σύλλογο είναι: 15,00 €

Όλα τα παραπάνω αφορούν τις άδειες που εκδίδονται από τους κυνηγετικούς συλλόγους που ανήκουν στην Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ