Αρχική » Grid with Sidebar » Πρόσκληση για διαχειριστικό κυνήγι κορακοειδών από τον ΚΣ Καρδίτσας

Πρόσκληση για διαχειριστικό κυνήγι κορακοειδών από τον ΚΣ Καρδίτσας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, για έβδομη συνεχή χρονιά, συνεχίζει την παράδοση και διοργανώνει την Κυριακή 23/2/2020 ομαδική εξόρμηση των μελών του για κυνήγι – διαχείριση του πληθυσμού των κορακοειδών στην περιοχή ευθύνης του.
Η δράση, με τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Καρδίτσας, είναι διαχειριστική και καθόλα νόμιμη, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις της ετήσιας ρυθμιστικής περί θήρας, προβλέπεται, για τα πρώην επιβλαβή, απεριόριστος αριθμός κάρπωσης ανά κυνηγό και ανά έξοδο έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.
Ο ΚΣ Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προσέλθουν 5:00 έως 5:30 το απόγευμα στο γνωστό σημείο συγκέντρωσης, έξω από το κέντρο Cozi, στο δρόμο προς την Παπαράντζα. Εκεί θα καθοριστούν τα πλέον κατάλληλα σημεία δράσης στην ευρύτερη περιοχή.
Οι κυνηγοί  θα λάβουν δωρεάν ποσότητες φυσιγγίων για τα κορακοειδή και παράλληλα θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση για τα έως τώρα αποτελέσματα του προγράμματος διαχείρισης κορακοειδών – αλεπούς – πετροκούναβου που υλοποιεί ο σύλλογος συνεχώς στην περιοχή ευθύνης του.
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ