Αρχική » Grid with Sidebar » Πρωθυπουργός Αυστραλίας: «Ντροπή» για τη χώρα οι vegans

Πρωθυπουργός Αυστραλίας: «Ντροπή» για τη χώρα οι vegans

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δεκάδες συλλήψεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων σε Μελβούρνη και άλλα αστικά κέντρα.Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, εναντίον ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων αλλά και εναντίον vegans χαρακτηρίζοντάς τους «ντροπή» για τη χώρα και τελείως εκτός κλίματος με την ιδιοσυγκρασία των Αυστραλών.

SVESTONOF
Προηγήθηκαν δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Αυστραλία.
 
 
Κάποιοι από τους ακτιβιστές εισέβαλαν σε σφαγεία και αλυσοδέθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βιομηχανία κρέατος. Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές έκλεισαν μία από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Μελβούρνης και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
 
 
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας υποστήριξε ότι ο ακτιβισμός των vegans καταστρέφει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας.
 
«Είναι άλλη μια μορφή ακτιβισμού και διαμαρτυρίας που στρέφεται κατά των εθνικών μας συμφερόντων και κατά του δικαιώματος των αγροτών μας να καλλιεργούν τη γη τους», είπε ο αυστραλός πρωθυπουργός.
 
Ζήτησε επίσης από τις κρατικές αρχές να «επιβάλλουν την τάξη και το νόμο κατά των ‘πράσινων’ εγκληματιών».
 
Η Αυστραλία είναι η δεύτερη σε κατανάλωση κρέατος χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
 
Πηγή ; www.athensvoice.gr
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ