Αρχική » Grid with Sidebar » Προκηρυξη για προσληψη θηροφυλακα

Προκηρυξη για προσληψη θηροφυλακα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Η ΚΟΜΑΘ εξέδωσε το ακόλουθο  δελτίο τύπου πο αφορά την προκήρυξη για την προσληψη ενός θηροφύλακα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής :

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για Θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού φύλακα θήρας.Η θέση εργασίας αφορά τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη μας, μέχρι και την 10η Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στην έδρα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55134, τηλ. 2310477128, φαξ 2310473863.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή μας μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης ή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Επίσης στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Πολυχρόνης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Καλογεράκος

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ