Αρχική » Grid with Sidebar » Πραγματοποιήθηκε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΣ Μολάων

Πραγματοποιήθηκε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΣ Μολάων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων την Κυριακή 28 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο του κέντρου Εσπερίδες.
 
Αμέριστη ήταν η συμβολή των δυο κεντρικών ομιλητών του κυνηγετικού περιοδικού Θηρευτής και Φύση, κ. Ρεκουνιώτη Δημήτριου και Λυχούδη Απόστολου, οι οποίοι ανέλυσαν  εκτενώς την  ασφαλή χρήση και αποθήκευση των κυνηγετικών όπλων, επίσης  αναφέρθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με όλους τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του κυνηγίου.
 
 
Επίτιμος καλεσμένος του σεμιναρίου ήταν ο κ. Πάσουλας ,γνωστός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , εκτροφέας και εκπαιδευτής Μπηγκλ, πρωτοπόρος στην εξέλιξη της  συγκεκριμένης ράτσας με 25ετη πείρα.  Ο κ. Πάσουλας , αναφέρθηκε στην επιλογή των γεννητόρων, την εκτροφή και την ανατροφή των κουταβιών μέχρι την εκπαίδευση και την κυνηγετική  ενηλικίωση τους στους  κυνηγότοπους.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους του παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους κυνηγούς μέλη του Συλλόγου μας , το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης και τον Πρόεδρο κ. Καρβουνιάρη Ιωάννη, τους εκπροσώπους των Τοπικών φορέων καθώς και το κτήμα Εσπερίδες για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου  και την προσφορά αφεψημάτων στους παρευρισκόμενους. 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ