Αρχική » Grid with Sidebar » Πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΚΣ Έδεσσας

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΚΣ Έδεσσας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Έδεσσας σε συνεργασία με την διαδικτυακή ομάδα εκπαίδευσης λαγοκυνηγιών διοργάνωσε για μια ακόμη φορά  ετήσιο χορό. Στην από κοινού διοργάνωση η ΟΕΛ βράβευσε μέλη και κοσμήτορες της για την προσφορά τους σε διάφορες διοργανώσεις όπου υλοποιήθηκαν στα προηγούμενα έτη, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Εδεσσας. Υπήρξε πλήρης λαικοπαραδοσιακη ορχήστρα όπου έκανε την βραδιά ευχάριστη και όμορφη. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Έδεσσας κλήρωσε στην βραδιά αυτή 70 δώρα με το μεγαλύτερο να είναι μια beretta A300 προσφορά του Συλλόγου στα μέλη του.

SVESTONOF

Η παρουσία ήταν η αναμενόμενη και παραβρέθηκαν περίπου 300 άτομα. Δραστήριο και ενεργό για μια ακόμη φορά το Δ. Σ του Συλλόγου έφερε εις Πέρας με επιτυχία μια ακόμη ολοκληρωμένη εκδήλωση.

 

Ο πρόεδρος του Δ. Σ Πισλίνας Χρήστος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου  Αντώνη Γραμματικοπουλο Αντιπρόεδρο, Γεώργιο Στογιαννη Γ. Γ Γραμματέα, Ευάγγελο Μουλα Κοσμητορα, Τραϊανό Γιοντη μέλος, Ελευθέριο Θωμά μέλος και Στράτο Λαζάρου ταμία. για την υπέροχη διοργάνωση.

Τονίζει ιδιαίτερα το ποσό σημαντική είναι η βοήθεια όλων όσων προσέφεραν δώρα και όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή.

Ευχαριστεί θερμά έναν έναν όλους τους δωροθέτες και συμμετέχοντες και εύχεται του χρόνου με δύναμη και υγεία ξανά όλοι μαζί για μια δυνατή βραδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ