Αρχική » Grid with Sidebar » Πρίγκιπας Ουίλιαμ : Σφοδρή κριτική για το κυνήγι πτηνών μπροστά στον γιο του Τζορτζ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ : Σφοδρή κριτική για το κυνήγι πτηνών μπροστά στον γιο του Τζορτζ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οργισμένες οι φιλοζωϊκές οργανώσεις με τον δούκα του Κέιμπριτζ επειδή εξέθεσε τον πρίγκιπα Τζορτζ στο θέαμα «βασανισμού των ζώων».

SVESTONOF

Στο στόχαστρο των επικριτικών σχολίων από φιλοζωϊκές οργανώσεις βρεθηκε ο δούκας του Κέιμπριτζ επειδή επιδόθηκε στον πυροβολισμό πτηνών μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιού του, Τζορτζ.

Ο 38χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ συνοδεία του γιου του πήγε για κυνήγι ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στη Σκωτία, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός πρίγκιπας παρακολουθεί αυτού του είδους την δραστηριότητα η οποία πραγματοποιείται από τη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, υποστηρίζει ότι η κίνηση πυροβολισμού των πτηνών θα μπορούσε να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο την ψυχολογία των παιδιών ώστε αυτά να απομακρυνθούν από το αίσθημα της ευαισθησίας στο θέμα των ζώων και να εξοικειωθούν, την ιδια ώρα, με την ιδέα του βασανισμου.

Η διεθύντρια της οργάνωσης PETA, Μίμι Μπεκέτσι, δήλωσε, σχολιάζοντας το θέμα, ότι πολύ λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας βλεπουν τους πυροβολισμούς ως άθλημα, αλλά ως βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα πτηνά.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ