Αρχική » Grid with Sidebar » Ποιος θέλει να κυνηγά σε χωματερή;

Ποιος θέλει να κυνηγά σε χωματερή;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Είμαι σίγουρος πως το συντριπτικό ποσοστό των κυνηγών, σωστών και μη, θα απαντήσει πως όχι -δεν επιθυμεί να κυνηγά σε χωματερή. Πως γίνεται όμως να ισχύει αυτό την στιγμή που ισχύει και η πραγματικότητα της παραπάνω εικόνας; Το περιεχόμενο της σακούλας βρισκόταν διασκορπισμένο σε ακτίνα 10 μέτρων γύρω από μια, αν κρίνω από τους άδειους κάλυκες, ιδιαίτερα καλή φυλάχτρα για τσίχλες.
 
Μέσα στην σακούλα βρίσκονται περιτυλίγματα κρουασάν, άδεια πλαστικά ποτήρια καφέ, τσαλακωμένα μπουκαλάκια και αρκετά άδεια κουτιά φυσιγγίων τα οποία και μαρτυρούν τον φυσικό αυτουργό του εγκλήματος αυτού κατά της φύσης.
 
Πως μπορεί να θεωρεί αυτός ο απολίτιστος κρετίνος τον εαυτό του κυνηγό; Πως μπορεί να μιλήσει για κυνήγι και φύση κάποιος που την σπιλώνει κατ’ αυτό τον τρόπο? Πως μπορεί ο συγκυνηγός του κατόπιν να ισχυριστεί πως «η φύση βιώνεται, δεν αποστειρώνεται»; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί δεν πρέπει να πετά
τα σκουπίδια του στον κυνηγότοπο;
 
Δεν θεωρώ πως υπάρχουν κυνηγοί που αρέσκονται να κυνηγούν σε βρώμικο, γεμάτο αποκρίματα κυνηγότοπο. Θεωρώ πως υπάρχουν κυνηγοί κοντόφθαλμης λογικής, που λόγω χαμηλής νοημοσύνης, πολιτισμικού επιπέδου και αυτοεκτίμησης δεν νοιάζονται για τον κυνηγότοπο ακόμη και αν τον επισκεφθούν ξανά στο κοντινό μέλλον.
 
Είναι τόσο ανόητος αυτός που αφήνει τα σκουπίδια του στην φυλάχτρα που ενώ προφανώς δεν σκέφτεται το περιβάλλον και την διατήρησή του ή την αισθητική του τοπίου, δεν σκέφτεται καν πως ο ίδιος θα θέλει να έρθει αργότερα στην φυλάχτρα αυτή αλλά δεν θα μπορεί γιατί θα την έχουν προδώσει τα σκουπίδια του και θα κάθεται άλλος εκεί. Είναι δηλαδή διπλά και τριπλά χαμένος.
 
Μιλώ τώρα απευθείας σε αυτόν που όταν γεμίζει την ζώστρα του πετά το κουτί στον διπλανό θάμνο και όταν τελειώσει το καρτέρι του πετά το άδειο πλέον δοχείο του καφέ του παραδίπλα. Είναι εξαιρετικά απλό και αυτονόητο. Τα σκουπίδια μας τα βάζουμε στην τσέπη μας ώστε να τα πετάξουμε μετά το κυνήγι στον κοντινότερο κάδο. Τόσο
δύσκολο είναι;
 
Είσαι βλάξ, δεν είσαι κυνηγός.
 
Συμμορφώσου ή κάνε στον κόσμο μια χάρη και σταμάτα το κυνήγι.
 
του Α.Α για το iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ